Vinn en Garmin Forerunner 745

Konkurransevilkår

Nå som mange sitter på hjemmekontor tenkte vi å gi bort litt ekstra treningsmotivasjon. Vi gir derfor bort en Garmin Forerunner 745 GPS-klokke med detaljert treningsstatistikk og utallige funksjoner, til en heldig vinner!

For å være med i trekningen må du:

➡️ Følg @TalentedNorge på Facebook eller LinkedIn

➡️ Del din favorittøkt i kommentarfeltet under innlegget


Denne konkurransen organiseres av Talented Norge. Konkurransen er ikke sponset, promotert, administrert av eller knyttet til Facebook, Instagram eller LinkedIn. Som deltager i denne konkurransen godkjenner du Talented sine konkurranseregler og vilkår. 

Deltagervilkår

  • Deltagere må være bosatt i Norge og være over 18 år.
  • Du deltar avgiftsfritt og uforpliktende i denne konkurransen som administreres via Facebook, Instagram og Linkedin.
  • Facebookprofilen/Instagramprofilen/Linkedinprofilen du deltar fra, må være opprettet i samsvar med den respektive plattformens vilkår og regler.
  • Kommentarer som kan oppfattes som støtende eller krenkende vil fjernes uten varsel.

Premie og kåring av vinner

  • Vinneren informeres via en direktemelding i kanalen der vedkommende deltok. Innen 7 dager etter dette må vinneren oppgi kontaktinfo og adresse for levering av premien. Om vinneren ikke svarer Talented innen 7 dager fra meldingen er mottatt, påberoper Talented seg retten til å kontakte en ny vinner.
  • Premien sendes til vinneren kostnadsfritt.
  • Premien kan ikke løses ut i kontanter, og kan ikke byttes mot andre produkter til samme pris. Alle Talented sine konkurranseregler og vilkår er regulert i henhold til norsk lov.
left-image

Vi i Talented hjelper selskaper med å bygge og utvide sin egen digitale kompetanse gjennom rekruttering av fagpersoner og ledere, outsourcing av utviklere og vekst-rådgivning.