Vi kobler IT-prosjekter og utviklere

1
Fokuser på å jobbe, ikke på å lete

Fakturerbare timer skal ikke kastes bort på jakt etter prosjekter. Våre agenter tar seg av kundesøk for deg og ser etter IT-prosjekter som samsvarer med dine ferdigheter og preferanser.

2
Prosjekter på dine premisser

Du definerer kriterier som timepris, arbeidsmengde og hvilke teknologier og prosjekter (område, varighet) du vil jobbe med. Basert på disse kriteriene ser agentene våre etter passende prosjekter for deg.

3
Du er ikke alene

Våre agenter hjelper deg med å forberede deg på kundemøter og selge dine profesjonelle ferdigheter. Når du har spørsmål om kontrakt eller jus, står våre advokater til din disposisjon.

4
Gratis

Alle våre tjenester er gratis.

 

Få din egen agent →

right-image

Unngå opphold i fakturerbart arbeid

Vi har en effektiv rotasjonsmekanisme – når ditt nåværende prosjektet nærmer seg ferdigstillelse, eller du av en eller annen grunn vil flytte til et nytt prosjekt, vil våre agenter begynne å lete etter et nytt prosjekt for deg. Vi har bygget et verktøy som lar deg se alle våre åpne prosjekter og lar deg holde våre agenter oppdatert om din situasjon. Å planlegge en fremtidig arbeidssituasjon er både tryggere og gir flere valgmuligheter når vi har en forutsigbar deadline. 

Finn ditt neste IT-prosjekt

Vi har kontinuerlig nærmere 100 åpne prosjekter i Skandinavia. De fleste prosjektene varer lenger enn 6 måneder og tildeles 100%. Trendene viser at flere og flere også er remote. 

Vi har hjulpet hundrevis av selvstendige utviklere og designere med å finne nye prosjekter. Kan vi hjelpe deg også?

right-image