Vi kobler de beste jobbene og utviklerne i IT-bransjen

1
Glem den tradisjonelle jobbsøkingsprosessen

Vi vil fungere som din agent i jobbsøket og knytte deg med bransjens beste jobbmuligheter. Vår plattform gir deg tilgang til lokale og internasjonale jobbmuligheter for våre mer enn 150 nøye utvalgte partnere.

2
Finn drømmejobben

Vi vil introdusere deg for jobbmuligheter som passer dine mål og behov. Vi setter deg i kontakt med beslutningstakere fra selskapene som interesserer deg. Du vil også motta støtte i forberedelsene til et jobbintervju og hele veien til ansettelse.

3
Har du konkurransedyktig lønn?

Vi vet hva som skal betales i lønn til utviklere og andre IT-fagpersoner i Norge. La oss sammen finne ut om lønnen din er i tråd med markedet, eller om det er på tide å reforhandle lønnen, eller bytte jobb.

4
Gratis

Alle våre tjenester er gratis.

 

Få din egen agent →

right-image

Finn en jobb du liker

Det viktigste for oss er at du trives i jobben. Derfor stopper vi ikke jakten før du og din fremtidige arbeidsgiver er fornøyd. 

Vi krever at våre partnere, som er alt fra start-ups til store børsnoterte selskaper, og fra produkthus til spillselskaper, benytter moderne arbeidsmåter, en flat struktur og respekt for fleksibilitet og individet. Du definerer tilleggskriteriene selv, som våre agenter benytter når de ser etter passende jobbmuligheter for deg.

Finn din egen agent og la oss hjelpe deg med å finne din drømmejobb.

 

Få din egen agent →