Utviklerens fullstack-støtte
Alle vi ha deg, men hva vil du? Med alle mulighetene som finnes for utviklere, kan det være utfordrende å navigere seg frem i jobbmarkedet. Talented hjelper deg med spørsmålene du har om nye utfordringer og arbeidslivet generelt. Og hvis vi ikke vet, sitter kanskje svaret hos en av de 2600+ utviklerne i vårt Talented community.

På denne siden finner du en oversikt over noe av det Talented kan gjøre for deg.

Nye muligheter for utviklere

Snuser du på nye utfordringer? Det kan være vanskelig å navigere seg i landskapet av ledige stillinger for utviklere. Talented kan hjelpe deg med å finne den jobben som får magen til å krible litt ekstra.

right-image

Permittert?

Som utvikler trenger du ikke vente til tidene bedrer seg – det er flere fisk i havet! Vi samarbeider med flere selskaper som trenger din kompetanse .

Utforsk nye muligheter med oss

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
left-image

Lønn for utviklere

Vi møter flere utviklere som er usikre på hva man har krav på, enten det er i nåværende eller i ny jobb. Det er flere faktorer som påvirker hva man tjener. Å forhandle lønn kan oppleves som en ubehagelig situasjon for mange. Ønsker du å bli tryggere på hva du kan be om som utvikler? Vi vil gjerne snakke med deg!

Møte andre utviklere

Lei av å sitte hjemme alene og jobbe? Lyst til å møte likesinnede? Bli med i Talented Community for å nettverke med andre utviklere i Skandinavia.

 

right-image