Talented Insights
En månedlig oversikt over markedssituasjon for nordiske IT-konsulenter. Meld deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert på hvordan bedriftene i bransjen gjør det.

Oversikt over programvareindustrien

Talented samler offentlige data fra det nordiske IT-konsulentmarkedet for å analysere hvordan selskapene i bransjen gjør det. Vi vurderer selskapets suksess gjennom antall ansatte, og bruker åpne datakilder for å samle inn informasjonen. Vær oppmerksom på at dataene er retningsangivende og ikke en perfekt beskrivelse av markedssituasjonen.

Data vi ser på

Bedriftene som vokser raskest

Disse dataene undersøker bedriftenes suksess gjennom å se på utvikling av antall ansatte. Vi finner de raskest voksende bedriftene på både månedlig- og årlig basis.

Prosjektmarkedet

Vi følger med på to måltall: Forholdet mellom antall åpne prosjekter og tilgjengelige selvstendige utviklere, og forholdet mellom antall prosjekter i privat- og offentlig sektor.

IT-jobber

Duunitori tilbyr data om nye IT-stillinger ukentlig. Med disse dataene kan vi speile 2019 og 2020-tallene til 2021 og analysere virkningene som Covid-19 har for jobbmarkedet i IT-sektoren.

Påmelding

 
Ved å skrive inn e-postadressen din godtar du å motta Talented Insights-rapporten på en månedlig basis i samsvar med vår personvernpolicy.

 

 

Streng ad blocker, får ikke registrert deg? Prøv her! 🙂