Talented Insights
En månedlig oversikt over markedssituasjon for nordiske IT-konsulenter. Meld deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert på hvordan bedriftene i bransjen gjør det. Du får den siste rapporten umiddelbart etter påmelding.
Påmelding

Oversikt over programvareindustrien

Talented samler offentlige data fra det nordiske IT-konsulentmarkedet for å analysere hvordan selskapene i bransjen gjør det. Vi vurderer selskapets suksess gjennom antall ansatte, og bruker åpne datakilder for å samle inn informasjonen. Vær oppmerksom på at dataene er retningsangivende og ikke en perfekt beskrivelse av markedssituasjonen.

 

Påmelding →

Data vi ser på

Bedriftene som vokser raskest

Disse dataene undersøker bedriftenes suksess gjennom å se på utvikling av antall ansatte. Vi finner de raskest voksende bedriftene på både månedlig- og årlig basis.

Prosjektmarkedet

Vi følger med på to måltall: Forholdet mellom antall åpne prosjekter og tilgjengelige selvstendige utviklere, og forholdet mellom antall prosjekter i privat- og offentlig sektor.

IT-jobber

Duunitori tilbyr data om nye IT-stillinger ukentlig. Med disse dataene kan vi speile 2019 og 2020-tallene til 2021 og analysere virkningene som Covid-19 har for jobbmarkedet i IT-sektoren.