Fredrik Jensen

30 aug, 2021

Gode nettverk som Talented gjør den kjedelig jobben mye enklere, og i starten er det gull verdt å ha noen som hjelper deg med både oppdrag og kontrakter.

Fredrik Jensen

Kan du fortelle oss litt om deg selv og bakgrunnen din?

Jeg er en utvikler med design-bakgrunn som har holdt på med internett siden frames og tables på 90-tallet. Da jeg valgte utdannelse var det ingen studier spesifikt for web, så jeg valgte grafisk design. Den bakgrunnen har vært utrolig nyttig for meg, da jeg har jobbet mye i krysningen mellom design og teknologi opp gjennom årene. I dag er jeg nok hva man vil kalle en fullstack-utvikler, men med et ekstra fokus på frontend og React. Jeg har stort sett jobbet i byråer og konsulentselskaper, de siste 3 årene som selvstendig utvikler, men nå går jeg til en startup, som jeg gleder meg veldig til.

Hvordan kom du i kontakt med Talented? 

Jeg ble faktisk kontaktet med mulighet til å bli en av de første 10 konsulentene i Talented. Ofte har jeg dessverre ikke tid til å svare alle som tar kontakt, men denne meldingen skilte seg ut på en positiv måte. Det handlet mer om at noen ønsket å jobbe for meg som min agent og bistå meg med mine behov i freelance-tilværelsen, enn å tilby et konkret oppdrag med en gang. Vi avtalte et møte og det gode inntrykket ble ytterligere forsterket da jeg møtte en tidligere utvikler i det første møtet (Isaac 🙌).

Hvordan fungerte samarbeidet med Talented? 

Samarbeidet har fungert veldig fint hele veien. Det mest positive er at alt har foregått på mine premisser og Talented har fremmet mine ønsker og behov hele veien, og de har aldri pushet på meg oppdrag som ikke passer. Alt blir også så mye enklere når man kommuniserer via Slack og de kanalene jeg vanligvis bruker.  

Les resten av historien om hvordan Fredrik realiserte drømmen.