Deepinsight

03 jun, 2023
Referanser

Talented ga oss god støtte i vår rekrutteringsprosess. De var profesjonelle og fokuserte på våre behov. Det tette samarbeidet resulterte i at vi fikk styrket både design og software teamet vårt på seniornivå.

Karoline Fauskanger Andersen, Office & HR Manager, Deepinsight
Deepinsight

Vi så et rekrutteringsbehov, men hadde utfordringer med å få tiden til å strekke til. Vi ønsket å teste nye metoder for å finne kandidater, og profesjonalisere rekrutteringsprosessen generelt. Dette var områder Talented kunne hjelpe oss med. Ved å benytte Talented som en partner fikk vi frigjort tid i en hektisk periode og kunne være sikre på at prosessen ble håndtert på en god måte. Vår Growth Consultant sikret effektivitet og kvalitet i rekrutteringsprosessen og satte oss i kontakt med relevante kandidater og fulgte de gjennom hele prosessen. 

Vi hadde et veldig fint og tett samarbeid, og i tillegg til støtte på direkte rekruttering lærte vi også om ulike best practices for rekruttering. Dette var svært nyttig for oss som et start-up selskap som ikke har egne ressurser spesialisert på nettopp dette. Gjennom samarbeidet oppnådde vi to suksessfulle ansettelser, både en designer og en utvikler, begge på seniornivå. I tillegg styrket vi vårt employer brand ved at konsulenten videreutviklet og konstruerte innhold til karrieresiden vår.