Atle Lycke

04 jun, 2023

Talented har hjulpet meg mye, så mye at det omtrent føles som de var mitt eget salgsapparat.

Atle Lycke

Kan du fortelle litt om deg selv og bakgrunnen din?

Jeg er utdannet sivilingeniør fra «Produktutvikling og Produksjon» ved NTNU. Innovasjon og utvikling er noe av det mest motiverende jeg vet om, og jeg skjønte mot slutten av utdanningen at programmering riktig for meg. Jeg tok noen nettkurs for å gi meg nok tyngde til å søke IT-bransjen og landet jobb i et konsulentselskap som jobber med dataprodukter. Jeg innså ganske raskt at jeg ønsket større frihet til å utvikle produkter selv og da var det på tide å ta neste steg.

Hvordan kom du i kontakt med Talented?

Da jeg bestemte meg for å bli selvstendig konsulent trengte jeg en oppstartshub, og begynte å Google. Jeg søkte på ting som «konsulentformidler», og fant Talented, som har hjulpet meg mye. Jeg tok kontakt og hadde en veldig hyggelig samtale med Isaac, som fikk meg til å føle meg veldig velkommen hos Talented!

Hvordan fungerer samarbeidet med Talented?

Talented har hjulpet meg mye, så mye at det omtrent føles som de var mitt eget salgsapparat. De brukte tid på å forstå mine kvaliteter og interesser, og jobbet mye med kunden for å lande oppdraget. På grunn av en annen søknad jeg hadde lagt inn via et annet firma tidligere fikk vi litt dårlig tid, men Isaac kommuniserte det til kunden og fikk fremskyndet prosessen.

Les resten av historien om hvordan Atle Lycke realiserte drømmen.