Smidig rekruttering av IT-spesialister
Vi rekrutterer IT-spesialister på seniornivå, alt fra utviklere til programvarearkitekter og Scrum-master uten problemer, helt uten CV-bingo. Vi vil presentere validerte talenter som er interessert i organisasjonen din og oppfyller dine behov. I stedet for direkte søk og søknadsrot, kan du møte de menneskene du er interessert i direkte. Best av alt, du betaler bare for en signert arbeidsavtale - å finne de riktige talentene er alltid helt gratis.
Ta kontakt

3000+

Utviklere og designere i vårt community

10+

års arbeidserfaring (i snitt)

30

dager før de første kandidatene blir presentert
left-image

Høyere kvalitet på IT-rekrutteringen

  • Målgruppekunnskap – Konstant diskusjon med utviklere og designere i vårt community holder oss oppdatert om hva det blir snakket om i kulissene og hvilke ting denne målgruppen verdsetter i sitt arbeid.
  • Bransjekunnskap – Når man arbeider med mange aktører dannes en omfattende forståelse av bransjen og aktuelle trender. Vi hjelper deg med å identifisere dine sterke og svake sider i forhold til andre aktører, slik at du kan tiltrekke deg de riktige hodene. 
  • Fortrolighet med kunden – Når vi kjenner din virksomhet, kultur og mål, vil vi kunne finne den beste matchen for deg, både kulturelt og teknisk.
  • Ikke raske gevinster, men riktige valg – Det viktigste for oss er riktig match, der talentet finner den mest passende og inspirerende jobben, og selskapet får en motivert og engasjert ansatt. Derfor lover vi ikke raske gevinster, men opererer med høy kvalitet og bærekraft.

Pricing

Rekrutteringstjenester
20% av årslønn
Engangsavgift / tradisjonell modell
Rekrutteringskonsulent
Fast månedshonorar
Ingen kostnad per rekruttering. En foretrukken modell for kunder med mer enn 5 rekrutteringsbehov

Ta kontakt

Vi hjelper deg med å rekruttere de IT-personene du måtte trenge for å sikre fremtidig vekst. Kontakt oss i dag.

Noen spørsmål?

Isabell Haugeland
Team Lead, rekruttering
Erlend Stokke
Salg