Fokuser på å jobbe, ikke å finne arbeid.
Hvorfor kaste bort dyrebare timer på utkikk etter prosjekter når du like godt kunne tatt betalt for dem? Våre agenter vil håndtere kunder for deg og finne IT-prosjekter som passer med dine ferdigheter og preferanser. Hvis du bare er i starten av å dykke inn i en verden av entreprenørskap, vil vi utstyre deg med det du trenger.
Søk om din egen Agent

Slik fungerer det:

1
Ta kontakt

Enten du allerede er en fremragende frilanser eller bare tenker på å bli en – vi har både verktøyene og entusiasmen som hjelper deg alle stegene på veien.

2
La oss bli kjent

Vi vil gjerne høre hvem du er, hvor du kommer fra, og hva du foretrekker å gjøre. Ved å gi oss noen få detaljer (som ditt ideelle felt, teknologier, prosjektlengde og lokasjon), vil vi kunne finne prosjekter som passer deg best.

3
Vent

Vi vil snike rundt og se hva som er der ute. I mellomtiden kan du bare lene deg tilbake: vi finner og presenterer deg prosjektene som samsvarer med kriteriene og ferdighetene dine.

4
Velg et prosjekt

Når et bestemt prosjekt vekker interessen din, får vi deg i kontakt med klienten. Vi hjelper deg også med å forberede møter og svare på alle juridiske og kontraktsmessige spørsmål du måtte ha.

5
Sett din pris

Du har ansvaret for å bestemme timepris og fakturere Talented på slutten av hver måned. Vi fakturerer sluttkunden.

6
La oss snakke sammen!

Hvis du vil diskutere entreprenørskap eller tjenestene våre, er vi her for deg. Nysgjerrighet alene er en utmerket unnskyldning for å slå oss opp!

Finn ditt neste prosjekt

Vi har millioner av verdier av onsite og remote prosjekter for selvstendige programvareprofesjonelle og designere på ukentlig basis. Prosjektene er normalt 6+ måneder lange med 100% tildeling, men som alltid er det unntak. Sjekk tilgjengelige prosjekter og gi oss beskjed hvis du finner noe som vekker interessen din. Våre agenter vil gjerne fortelle deg mer om dem, og hvis du ønsker det, koble deg til klienten.

FAQ

Hva om jeg ikke er gründer ennå?

Ingen bekymringer! Vår jobb er å gjøre det å bli en uavhengig entreprenør så smidig som mulig. Vi kan begynne å lete etter prosjekter for deg selv om du ikke har etablert et selskap ennå eller fortsatt er ansatt. Vi planlegger starten sammen med deg slik at det ikke blir noe brudd i inntekten, og du kan hoppe inn i ditt første prosjekt rett etter at oppsigelsestiden din avsluttes. Hvis du ønsker, vil vi også støtte deg i å etablere din bedrift.

Hvilke slags prosjekter har Talented?

Vi har millioner av verdier av onsite og remote prosjekter på uavhengig basis for programvareprofesjonelle og designere hver uke. Prosjektene er vanligvis 6+ månedslange prosjekter på stedet med 100% tildeling, men som alltid er det unntak.

Hva med timepris og fakturering?

Hver konsulent er selv ansvarlig for å bestemme timeprisen og bør fakturere Talented i slutten av hver måned. Talented vil fakturere sluttkunden.

Talented tar ingen provisjon eller andre mystiske avgifter - for våre talenter er tjenestene våre 100% gratis.
Se alle

Drømmer du om entreprenørskap?

Talented gjør det enkelt å bli en uavhengig programvareutvikler!

Opprette et selskap – Vi planlegger starten sammen med deg slik at det ikke blir noe brudd i det fakturerte arbeidet. Vi kan begynne å lete etter prosjekter for deg selv om du ikke har etablert et selskap ennå eller fortsatt er ansatt. Å etablere et selskap er raskt og enkelt i våre dager, og det er ingen hast med det; du kan gjøre det når du har funnet ditt første prosjekt.

Kundeanskaffelse – Våre agenter vil finne prosjekter som samsvarer med dine ferdigheter og preferanser.

Drift av selskapet – Medlemmene i vårt Community har anbefalt flere regnskapsførere, forsikringer og verktøy for andre uavhengige entreprenører. Vi vil gjerne videreføre tipsene slik at reisen din som gründer vil starte glatt.

Spørsmål?

Isaac Gray
Talent Agent