Matchmaking-tjenester
Våre matchmaking-tjenester kan hjelpe deg når du sitter i det med en individuell rekrutteringsprosess eller når du leter etter en langsiktig løsning: Kanskje en ekspert på en viss teknologi, eller noen som kan gjøre litt av alt.
Fortell oss om dine behov

4000+

Utviklere og designere i talent-basen

10+

Års arbeidserfaring (gjennomsnittlig)

14 dager

og du vil bli introdusert til våre første kandidater

Agil rekruttering

Å rekruttere senior IT- og digitale talenter er en slitsom jobb. De beste Talentene kan velge hvor de skal jobbe, og det kan være vanskelig å skille seg ut som arbeidsgiver i det kjappe markedet. Når du trenger senior techies for enten pågående eller enkeltstående behov, gjør vi ansettelsen enkel.

Vi søker etter – og introduserer deg for de forhåndsgodkjente kandidatene som samsvarer med dine behov og er interessert i organisasjonen din. I stedet for problemer med søknader og sourcing, får du møte kandidatene du er interessert i direkte.

right-image
left-image

Din profesjonelle rekrutteringspartner

 • Målgruppekunnskap – Pågående diskusjon med vår Community av over 2600 utviklere og designere holder oss i den indre sirkelen og oppdatert om hvilke håp denne målgruppen har for arbeidet.
 • Domenekunnskap – Når man opererer med flere forskjellige virksomheter på bredt spekter, dannes en omfattende oppfatning fra tilstanden i bransjen så vel som dagens trender. Vi hjelper deg med å forstå dine sterke og svake sider i forhold til konkurrentene dine.
 • Gjør seg nøye kjent med kunden – Når vi er kjent med virksomheten, kulturen og målene dine, kan vi finne den beste kulturelle og tekniske matchen.
 • Ingen raske penger, men kjente valg – Riktig match er det viktigste for oss; Talentet finner den mest passende og spennende jobben, og selskapet får en motivert og engasjert ansatt. Derfor lover vi ikke raske gevinster, men opererer med tanke på kvalitet og langvarig ansettelse.

Slik jobber vi

 1. Kunden gir uttrykk for sitt behov
 2. Blir godt kjent med kundens virksomhet, kultur og ledige stillinger
 3. Søker etter passende Talenter fra flere kanaler
 4. Møter og validerer ferdighetene og kunnskapen til Talentene som er interessert i kundens organisasjon
 5. Vi presenterer kandidatene som passer best med kundens behov
 6. Kundens rekrutteringsprosess. Vi støtter begge parter gjennom hele prosessen når det er nødvendig.
 7. Kontraktsforhandlinger og ansettelser. 

Du betaler kun for en signert arbeidsavtale.

right-image

Pricing

Rekrutteringstjenester
20% av årslønn
Engangsbeløp / tradisjonell modell
Konsulenttjenester
Timelønn
Avtalt etter prosjektkrav og detaljer

Ta kontakt!