Executive search
Tar organisasjonen over et nytt forretningsområde eller utvikler sin digitale kompetanse? Talented Executive search hjelper deg med å finne de digitale lederne du trenger smidig, det være seg CTO, CDO eller CEO.

Kontakt oss i dag og få de første egnede kandidatene til vurdering innen to uker.
Fortell oss om dine behov

Hvordan vi kan hjelpe

Skalere opp en startup?

Har du grunnlagt en startup med en spesifikk tech stack og fortsatt har noe rullebane igjen, og nå er det på tide å gjøre opp? Rollen som skal søkes kan være en praktisk CTO, som vil delta i både det praktiske arbeidet og tilpasse tekniske løsninger i samarbeid med grunnleggerne.

La oss starte søket?
Tar du over et nytt forretningsområde?

Nytt kan være både spennende og skremmende. En folk- og prosjektledelse profesjonell med dyp forståelse av programvareutvikling kan være akkurat det som trengs for å lede dere inn i det nye vellykket.

Ta kontakt
Utvikle den digitale kompetansen?

Opererer din organisasjon i tradisjonell industri, og du investerer nå i IoT og digitale evner for å utvide virksomheten din? Personen som trengs er en digital bedriftsleder som er vant til å jobbe i grensesnittet for analoge og digitale virksomheter, og kan prøve en kostnadseffektiv investering i en ny hverdag.

Skal vi gå sammen?
Du betaler kun for suksess

Du betaler kun for en signert ansettelseskontrakt, og det er alltid gratis å lete etter egnede kandidater. Når den nye digitale lederen starter sitt arbeid, kan du velge blant de transparente prismodellene den som passer deg best; månedlig eller engangsavgift.

Ta kontakt

Pricing

Rekrutteringstjenester
20% av årslønn
Engangsbeløp / tradisjonell modell
Konsulenttjenester
Timelønn
Avtalt etter prosjektkrav og detaljer

Ta kontakt!