For selskaper
Vi har over 2000 erfarne utviklere med rett kunnskap for dine behov. Uansett om du er selskap som konsulenthus eller byrå, eller om du er enkeltperson med behov for assistanse: Våre utviklere får deg ut av knipen. Ta kontakt på hei@talented.no eller søk nå.
Søk nå

2000+

Designere og utviklere i vårt Community

900+

Aktive frilansere

10+

År med arbeidserfaring, i gjennomsnitt

Rekrutteringstjenester

Som vår partner når du vårt samfunn av mer enn 2000 software-eksperter enkelt og på en plass, og du kan søke etter Talenter med en bestemt ekspertise og tilholdssted i vår portal.

Vi vil også aktivt introdusere deg for fagfolk som har akkurat de egenskapene du trenger og som er interessert i selskapet ditt.

Våre Talenter har i snitt 10 års erfaring på sine arbeidsfelt. Vår effektive rekrutteringstjeneste kan hjelpe deg når du har behov for et nytt Talent, enten nå og med en gang, eller når du ser etter noe langsiktig. Kanskje en ekspert på en bestemt teknologi, eller noen som kan gjøre litt av alt.

right-image
left-image

Konsulenttjenester

Når du trenger noen hurtig, eller har en tidsbegrenset kontrakt i tankene, er de mer enn 900 aktive software-konsulentene i vårt Community klar til å hjelpe. Våre konsulenter har god faglig erfaring på sitt felt, og blant dem finner du både unike eksperter og effektive team til prosjektet ditt.

Hjelp med å hente inn kunder

Tvinner teamet tomler? Vi hjelper også mindre selskaper og team med å finne prosjekter.

right-image
left-image

Rekrutteringsrådgivning

Rekrutteringsrådgivning er en moderne, fleksibel og allsidig metode for å få ditt selskap til å utmerke seg i markedet. En rekrutteringskonsulent kan gi selskapet ditt en tjuvstart inn i framtiden når det gjelder teknologiske og kreative rekrutteringer.

Rådgivning er spesielt bra for selskaper som har store planer om framtidige rekrutteringer, eller er i ferd med å starte opp utfordrende rekrutteringsprosesser. En rådgiver som er hjemmevant i terrenget kan også hjelpe med:

  • Å foreta tekniske vurderinger og intervjuer
  • Å skape utviklervennlige rekrutteringsprosesser
  • Å bygge en rekrutteringsstrategi
  • Arbeidsgiver-branding

Executive services

Er din organisasjon på vei inn i et nytt forretningsområde eller utvikler deres digitale kompetanse? Talented Executive services hjelper deg å finne de digitale lederne du trenger, så være CTO, CDO eller CEO. Vi leverer det.

Samarbeid

Når det kommer til våre partnere, går vi for selskaper som foretrekker moderne arbeidsmetoder.

Vi prioriterer åpne diskusjoner og åpen kommunikasjon med ditt selskap. Vi ønsker å være oppdatert på alt som skjer nå, samt på de planene som du måtte ha for fremtiden. Slik kan vi reagere hurtig på dine behov for nye ansatte eller konsulenter.

Alt vi gjør er basert på gjennomsiktighet og tillit, og vi deler åpent informasjonen med alle som er involvert i prosessen. Vi venter det samme av våre partnere.

Pricing

På forskudd
20 % av årslønn / Engangsavgift
Engangsavgift/Tradisjonell modell
Konsulenter
Provisjon og timepris er til forhandling
Månedlig avgift/Pris i forhold til arbeidstimer
Timepriser

La oss holde kontakten

Svein Sørensen
CEO
Kristin Haga
Marketing

FAQ

Jeg trenger noen til en bestemt rolle i selskapet mitt, hvordan finner jeg den rette?

Du kan kontakte oss gjennom lenken under eller sende en epost til en av dem som er presentert over her. Etter at du har kontaktet oss på den ene eller andre måten, møtes vi og diskuterer ditt selskap og deres behov mer i dybden.
Ta kontakt

Hva koster dette?

Du betaler bare om du finner en ny kollega gjennom Talented og i forhold til den kontrakten du signerer, det er ingen startavgift. Du finner mer informasjon om våre priser ved å bla opp litt.

Vi er et lite selskap som ser etter prosjekter. Kan Talented hjelpe oss?

Ja. Vi hjelper både små selskaper og team med å finne nye prosjekter. Ta kontakt og fortell oss hva ditt team har lyst til å gjøre neste gang.
Se alle