For selskaper
Vi har over 3000 erfarne utviklere med rett kunnskap for dine behov. Uansett om du er selskap som konsulenthus eller byrå, eller om du er enkeltperson med behov for assistanse: Våre utviklere får deg ut av knipen. Ta kontakt på hei@talented.no eller søk nå.
Søk nå

~3000

Designere og utviklere i vårt Community

1000+

Aktive frilansere

10+

År med arbeidserfaring, i gjennomsnitt

Rekrutteringstjenester

Som vår partner når du vårt samfunn av nesten 3000 software-eksperter enkelt og på en plass.

Vi vil aktivt introdusere deg for fagfolk som har akkurat de egenskapene du trenger og som er interessert i selskapet ditt.

Våre Talenter har i snitt 10 års erfaring på sine arbeidsfelt. Vår effektive rekrutteringstjeneste kan hjelpe deg når du har behov for et nytt Talent, enten nå og med en gang, eller når du ser etter noe langsiktig. Kanskje en ekspert på en bestemt teknologi, eller noen som kan gjøre litt av alt.

right-image
left-image

Konsulenttjenester

Når du trenger noen hurtig, eller har en tidsbegrenset kontrakt i tankene, er de mer enn 1000 aktive software-konsulentene i vårt Community klar til å hjelpe. Våre konsulenter har god faglig erfaring på sitt felt, og blant dem finner du både unike eksperter og effektive team til prosjektet ditt.

left-image

Vekstrådgivning

Gjennomtenkt, effektiv og strukturert rekrutteringsprosess er det som setter selskaper fra hverandre; vil du få de gode eller de beste Talenter?

  • Å foreta tekniske vurderinger og intervjuer
  • Å skape utviklervennlige rekrutteringsprosesser
  • Å bygge en rekrutteringsstrategi
  • Arbeidsgiver-branding

Executive services

Er din organisasjon på vei inn i et nytt forretningsområde eller utvikler deres digitale kompetanse? Talented Executive services hjelper deg å finne de digitale lederne du trenger, så være CTO, CDO eller CEO. Vi leverer det.

Pricing

På forskudd
20 % av årslønn / Engangsavgift
Engangsavgift/Tradisjonell modell
Konsulenter
Provisjon og timepris er til forhandling
Månedlig avgift/Pris i forhold til arbeidstimer
Timepriser

La oss holde kontakten

FAQ

Jeg trenger noen til en bestemt rolle i selskapet mitt, hvordan finner jeg den rette?

Du kan kontakte oss gjennom lenken under eller sende en epost til en av dem som er presentert over her. Etter at du har kontaktet oss på den ene eller andre måten, møtes vi og diskuterer ditt selskap og deres behov mer i dybden.
Ta kontakt

Hva koster dette?

Du betaler bare om du finner en ny kollega gjennom Talented og i forhold til den kontrakten du signerer, det er ingen startavgift. Du finner mer informasjon om våre priser ved å bla opp litt.

Vi er et lite selskap som ser etter prosjekter. Kan Talented hjelpe oss?

Ja. Vi hjelper både små selskaper og team med å finne nye prosjekter. Ta kontakt og fortell oss hva ditt team har lyst til å gjøre neste gang.
Se alle