Få et bedre arbeidsliv
Tradisjonell IT rekruttering ender gjerne i misfornøyde ansatte. Talented er utviklernes svar på all støy og manglende fagkunnskap i bransjen.

Historien om Talented

Alle vil ansette en utvikler, men de vet ikke hvor de faktisk finner en og hvordan de skal skille seg ut overfor potensielle ansatte i et sterkt eksponert marked.

En erfaren utvikler går ikke lenge uten jobb, men det er en ulempe med å være så populær: De blir for eksempel dynget ned med irrelevante meldinger fra headhuntere på LinkedIn, og ender av og til på jobbintervjuer der intervjueren ikke snakker teknologi, og heller ikke skjønner innholdet i den aktuelle rollen.

Vi tenker at både utviklere og selskapene som leter etter dem, trenger noe støtte for å inngå et arbeidsforhold som er til fordel for begge. Så vi satte i gang og startet med å bygge et bedre arbeidsliv for alle.

Vi valgte side med utviklerne for å endre arenaen ut fra deres perspektiv, Talentet først, og resten etterpå.

Vi befinner oss fremdeles på den samme stien, men nå har vi mer enn 4000 software-folk med oss. Vi støtter dem i å søke etter nye utfordringer, tenke over ulike karriereveier, og andre ting de kan møte på gjennom karrierene deres.

2016
Grunnlagt
4
Kontorer
5000+
Medlemmer i vårt nettverk
150+
Partnerselskaper

Hva er Talented?

Misjon

Å gjøre arbeidslivet bedre for både ansatte og arbeidsgivere ved å forstå både folkene og teknologien de bruker.

Visjon

Alle som er eksperter på sitt felt, er glad i det de gjør. Og så kan selskaper blomstre.

Verdier

Omgjengelige

Talented handler ikke om storslåtte gester og oppblåst skryt, vi er nedpå og vi ser faktisk på oss selv som en slags vennlig klippe å lene seg mot når arbeidslivet blir tøft. Vi elsker myke gensere, kjenner bransjen som vår egen bukselomme og ønsker virkelig å gjøre arbeidslivet bedre for alle som er involvert.

Modige og besluttsomme

Du kan ikke endre verden uten å bli skitten på hendene. Vi ønsker å gjøre arbeidslivet bedre både for ansatte og deres arbeidsgivere ved å snakke ærlig og åpent om problemer og aktivt se etter løsninger sammen.

Transparente

Åpenhet og ærlighet er grunnlaget for alt vi gjør. Vi ønsker å være fullt ut transparente for alle interessenter, uten noen gang å sette folks personvern på spill.

Eksperimentelle

Å vente på at noe fantastisk skal skje, er ikke vår stil. Vi blir engasjert og opprømt av nye ideer og reagerer raskt ved å teste dem ut.

Arbeide for oss?

Vi leter konstant etter rekrutteringseksperter til å bli med på laget. Vi har faktisk øynene åpne for de strålende folkene selv når vi ikke har stillinger ledig, for det er ingenting vi heller vil enn å ha de beste i vårt team!

Dette er oss

Jon Amund Fosstuen Vikan
Sales
Isabel Haugeland
Team Lead Recruitment
Christianie Maria Sundbø
Executive Recruiter
Atle Sverkmo Lauritsen
Executive Recruiter
Aliona Aelene Reiso
Senior Growth Consultant
Thea Juliane Freeman
Senior Growth Consultant
Martin Bø Kristiansen
Senior Growth Consultant
Stine Malén Jørgensen
Growth Consultant
Fanni Fonsén
Growth Consultant
Miruna Vasile
Growth Consultant
Gina Ødegård
Junior Growth Consultant
Angelica Sköldulf
Junior Growth Consultant
Merete Balsvik
Senior Digital Marketing Specialist
Peder Huitfeldt
Marketing Manager
Mari H. Ødegaard
Business Coordinator