Få et bedre arbeidsliv
Tradisjonell IT rekruttering ender gjerne i misfornøyde ansatte. Talented er utviklernes svar på all støy og manglende fagkunnskap i bransjen.

Historien om Talented

Alle vil ansette en utvikler, men de vet ikke hvor de faktisk finner en og hvordan de skal skille seg ut overfor potensielle ansatte i et sterkt eksponert marked.

En erfaren utvikler går ikke lenge uten jobb, men det er en ulempe med å være så populær: De blir for eksempel dynget ned med irrelevante meldinger fra headhuntere på LinkedIn, og ender av og til på jobbintervjuer der intervjueren ikke snakker teknologi, og heller ikke skjønner innholdet i den aktuelle rollen.

Vi tenker at både utviklere og selskapene som leter etter dem, trenger noe støtte for å inngå et arbeidsforhold som er til fordel for begge. Så vi satte i gang og startet med å bygge et bedre arbeidsliv for alle.

Vi valgte side med utviklerne for å endre arenaen ut fra deres perspektiv, Talentet først, og resten etterpå.

Vi befinner oss fremdeles på den samme stien, men nå har vi mer enn 1800 software-folk med oss. Vi støtter dem i å søke etter nye utfordringer, tenke over ulike karriereveier, oppdage nye prosjekter å jobbe med, og andre ting de kan møte på gjennom karrierene deres.

2016
Grunnlagt
4
Kontorer
4000+
Medlemmer i vårt Community
150+
Partnerselskaper

For hvem?

Jobbsøkeren

Vi finner din zen-sone i arbeidslivet, enten du alt har et mål i sikte eller bare har begynt å tenke på det.
Les mer

Selvstendig konsulent

Fokusér på arbeid, ikke å lete etter det. Vi henter inn kundene for deg.
Les mer

Selskaper

Ser du etter erfarne utviklere og designere? Her er de.
Les mer
FAQ

Hva er Talented?

Misjon

Å gjøre arbeidslivet bedre for både ansatte og arbeidsgivere ved å forstå både folkene og teknologien de bruker.

Visjon

Alle som er eksperter på sitt felt, er glad i det de gjør. Og så kan selskaper blomstre.

Verdier

Omgjengelige

Talented handler ikke om storslåtte gester og oppblåst skryt, vi er nedpå og vi ser faktisk på oss selv som en slags vennlig klippe å lene seg mot når arbeidslivet blir tøft. Vi elsker myke gensere, kjenner bransjen som vår egen bukselomme og ønsker virkelig å gjøre arbeidslivet bedre for alle som er involvert.

Modige og besluttsomme

Du kan ikke endre verden uten å bli skitten på hendene. Vi ønsker å gjøre arbeidslivet bedre både for ansatte og deres arbeidsgivere ved å snakke ærlig og åpent om problemer og aktivt se etter løsninger sammen.

Transparente

Åpenhet og ærlighet er grunnlaget for alt vi gjør. Vi ønsker å være fullt ut transparente for alle interessenter, uten noen gang å sette folks personvern på spill.

Eksperimentelle

Å vente på at noe fantastisk skal skje, er ikke vår stil. Vi blir engasjert og opprømt av nye ideer og reagerer raskt ved å teste dem ut.

Dette er oss

Norsk team
Svein Sørensen
Talent Agent, CEO
Erlend Stokke
Talent Agent, COO
Isaac Gray
Talent Agent, Development & Technology
Isabel Haugeland
Talent Agent, Team Lead recruitment
Mari H. Ødegaard
Talent Agent
Helene Røste
Talent Agent
Stine Malén Jørgensen
Talent Agent
Martine Løkka
Talent Agent
Simen Iddeng
Talent Agent
Philip Lodding
Talent Agent
Fanni Fonsén
Growth Consultant
Peder Huitfeldt
Marketing Manager
Kontakt folk i Finland
Janne Kuikka
Team Lead, Recruitment services
Tiina Hapuoja
Team Lead, Subcontracting services
Henry Lehto
Marketing Director

Arbeide for oss

Vi leter konstant etter rekrutteringseksperter og flinke utviklere til å bli med på laget. Vi har faktisk øynene åpne for de strålende folkene selv når vi ikke har stillinger ledig, for det er ingenting vi heller vil enn å ha de beste i vårt team.

Hva slags arbeid er det Talented tilbyr?

Du vil være ansvarlig for å hjelpe Talented med å finne passende jobber og prosjekter. Du vil også støtte våre partnerselskaper i å finne den typen talenter som de trenger.

Ønsker du det, kan du dessuten bli involvert i å skape mer utviklervennlige kulturer innenfra i organisasjoner. Som rådgiver løser du utfordringer knyttet til å finne de rette folkene og sørge for at alle er fornøyd.

Er vi perfekte for hverandre?

Våre ideer om et bedre arbeidsliv gjelder ikke bare for kundene: Hos Talented kan du forme jobben din til hva du ønsker den skal være, og du har også et ord med i laget i alt. Er du en ekspert innen IT, er det selvfølgelig spennende. Men nysgjerrighet kan alene være godt nok. 

Hvis du ønsker å være involvert i å bygge det framtidige arbeidslivet sammen med noen av de viktigste selskapene i bransjen, send en åpen søknad til hei@talented.no. Så ser vi om vi er perfekt for hverandre.

Vi kan også være i stand til å hjelpe hverandre selv om du ikke jobber innen rekruttering. Sett i gang og send oss en melding om hva slags arbeid du ser etter!