Senior Talent Agent
Som Senior Talent Agent hos oss har du ansvar for konsulentleveranser til våre kunder. Du vil være deres go-to person for rådgivning og viktige beslutninger. Rollen innebærer stort ansvar og en spennende hverdag med mange ulike arbeidsoppgaver.

Hva ser vi etter?

Med tittelen Talent Agent vil du jobbe effektivt for å sikre at vi finner og leverer den beste kompetansen til våre kunders prosjekter. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje, og er helt avgjørende for at vi lykkes med konsulentleveranser. Du vil være en viktig støttespiller og rådgiver for våre kunder rundt deres fremtidige behov, og andre strategiske beslutninger.

Du vil få ansvar for å sikre at nye talenter blir en del av vårt nettverk. Dette i hovedsak gjennom branding av alt det spennende som skjer i avdelingen, samt onboarding av selvstendige konsulenter i nettverket.

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for å håndtere og utvikle relasjoner gjennom egen portefølje av kunder og partnere
 • Være mellomledd mellom konsulenter og kunder for å sikre en god match til våre kunders prosjekter
 • Ansvar for å utvikle nettverket av selvstendige konsulenter gjennom relasjonsbygging og onboarding i vårt skandinaviske community
 • Sikre aktivitet i våre interne og eksterne kanaler

Som en gründerorganisasjon finnes det mange muligheter internt. Vi setter våre egne ansattes egenutvikling og ambisjoner høyt, og vil gjøre det vi kan for å imøtekomme dine ønsker. Enten du ønsker å få ansvar for medarbeidere, jobbe med intern strategisk utvikling eller strukturere vår interne arbeidsmetodikk finnes det rom for det.

Hvem er du?

For å lykkes i denne rollen er du strukturert og komfortabel med å jobbe i et fartsfylt miljø. Du vil ha mange prosjekt i luften samtidig, så du må være trygg på deg selv, besluningsdyktig og drive prosesser effektivt og selvstendig. Du må ha erfaring fra IT-verden – enten som utvikler, IT-rekrutterer eller i andre samhandlinger med teknologi gjennom 2 år + arbeidserfaring.

left-image

Hvorfor Talented

Talented er et internasjonalt selskap. Vi har et kontor i Finland, Norge, og snart også Sverige, Danmark og Nederland. Vi har i tillegg voksende tilgang på prosjekter fra USA, Italia og Tyskland, så du vil definitivt ha muligheten til å vokse med selskapet og ha så mye ansvar som du måtte ønske.

Talented omsetter for nærmere 50 millioner i andre driftsår. Sammen med Finland vil vi runde 200 millioner i 2021 med mål om totalt 300 millioner for 2022.

 • Du får muligheten til å være med å løfte en gründerorganisasjon opp og frem i Norden
 • Du vil være en del av en ny måte å jobbe på innen “sourcing”
 • Du vil bli omfavnet av, og videreutviklet innen tech
 • Mulighet til å komme inn på eiersiden i selskapet
 • Et godt og uformelt arbeidsmiljø med en fleksibel og selvstyrt arbeidshverdag
 • Vi har fokus på at våre ansatte har arbeid-fritid balanse
 • Vi tror ikke på prosesser som er hugget i stein, og er store tilhengere av en selvbestemt måte å jobbe på
 • Du vil få arbeidsplass sentralt i Oslo, men kan også sitte i andre skandinaviske land, hvis det er ønskelig

Hvordan søker jeg? 

Send til CV og søknad til careers@talented.no, og vi vil ta kontakt så fort som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

right-image

Spørsmål?