Norges råeste kompetansemiljø for IT-rekruttering søker operativ leder med store ambisjoner
Talented har på kort tid blitt et kjent navn i IT-bransjen og blant norske utviklere. Sammen med søsterselskspet Witted har nettverket vårt vokst til over 4000 IT-hoder på jakt etter sitt neste prosjekt. Nå ser vi etter en operativ leder med store ambisjoner som kan legge en strategisk retning så vi når målet om å bli Nordens ledende miljø innen IT-rekruttering.

Hos oss er det menneskene som står i sentrum. Derfor gjør vi alt vi kan for å legge til rette for personlig utvikling for våre ansatte. Videreføringen av denne viktige verdien er en av oppgavene vår nye operative leder vil ha ansvar for. 

Vi er et selskap i vekst og ser etter en person med bakgrunn i IT-rekruttering, som gjerne har gått gradene til team lead eller hatt medarbeideransvar. I tillegg bør du ha god strategisk forståelse og en sterk gjennomføringsevne for å lykkes med våre videre satsninger. Til gjengjeld vil du få store muligheter for å sette ditt preg på avdelingen. 

– Det miljøet vi ønsker å skape vil den nye operative lederen være ansvarlig for. Lederen skal sikre konkurransedyktig lønn, fleksibilitet og utvikling for de ansatte, som er nødvendig for å nå vårt store mål. Vi skal bygge konseptene våre og gi noe til kundene som ingen andre kan gi i dag, forteller vår COO i Talented Norge, Erlend Stokke.

Som operativ leder for Talented Norge må du ha ambisjoner som strekker seg utenfor Norges landegrenser. Som en del av Witted megacorp har vi store synergier med vårt søsterselskap i Norge, Witted. I Talented fokuserer vi på vekstkonsultasjon og faste stillinger, men krever prosjektet en selvstendig utvikler er Witted med. 

– Sammen med Witted har vi allerede et unikt og attraktivt produkt. Dette produktet skal vi utvikle videre ved å heve kompetansen hos oss, og i bransjen generelt. Den som kommer inn vil få mulighet til å sitte i en internasjonal ledergruppe og få stort mandat til å bygge denne avdelingen slik vi, og vår nye operative leder, har ambisjoner om at den skal bli, fortsetter Stokke. 

Vi har et stort fokus på samarbeid og personlig utvikling, det er kjernen i våre ambisjoner. Derfor har vi allerede ansatt en person med ansvar for fellesskapet av IT-rekrutterere. I tillegg skal vi snart i gang med “Talented School”, et program for intern kompetanseheving. Begge disse prosjektene vil du som operativ leder ha et ansvar for. 

Arbeidssted vil være våre nye og flotte kontorer på Rebel, Oslos største tech-miljø og med det vi mener er byens beste lunsj.  Her har vi kort vei til både faglige og sosiale sammenkomster. Du blir en del av et selskap i stor vekst og vi kan garantere personlig utvikling og læring hele veien. 

I Talented tilbyr vi gode betingelser og bonusordninger, og vi har stort fokus på en god balanse mellom jobb og privatliv. Du vil ha ansvar for egen rolle, men nyter stor grad av fleksibilitet i arbeidet. Vi skal også gjennom en børsnotering, som gjør det mulig å komme inn på eiersiden midt i en spennende periode for selskapet.

Ivrig etter å komme i gang? Ta kontakt! 👇

Erlend Stokke
Talent Agent, COO