Growth Consultant
Som en del av vårt Growth Consulting-team har du nå muligheten til å hjelpe våre kunder med å vokse og utvikle sine virksomheter. Hver klient og hvert oppdrag er unikt, noe som gjør denne rollen ekstra variert og interessant.

Hva leter vi etter?

Talented vokser i raskt tempo (omsetningen vår vokste med 80 % i 2020) og vi leter kontinuerlig etter nye kollegaer til vårt Growth Consulting-team. I denne rollen vil du hjelpe kundene våre med å bygge og utvide sine digitale team, å nå sine mål og visjoner, polere prosessene deres og hjelpe dem med å løse utfordringene de står overfor. Du vil være våre kunders pålitelige rådgiver når det gjelder talentledelse og rekruttering.

Hva arbeidet ditt kan omfatte

Dine daglige oppgaver vil inkludere diverse rekrutteringsaktiviteter, som for eksempel search etter og kartlegging av kandidater, proaktivt drive rekrutteringsprosesser fremover, E2E og markedsføring av karrieremuligheter. Du vil også delta i utviklingen og utformingen av prosesser relatert til talentanskaffelser og talentstyring, i tillegg til employer branding aktiviteter. På et høyere nivå vil du bidra til å skape bedre arbeidsplasser, bedre karriereutvikling for programvare-eksperter, være en støttespiller for kandidatene i vårt nettverk, og hjelpe våre kunder med å utvikle dere digitale kompetanse. Hver klient og hvert oppdrag er unikt for våre vekstkonsulenter.

Det er to nøkkelkompetanser som vil hjelpe deg å lykkes i, og trives med, denne rollen:

1) Tidligere erfaring med rekruttering, employer branding, eller salg i IT-sammenheng. Med denne erfaringen vil du kunne gi våre kunder nye ideer og innsikt for å fremme deres vekst og utvikling.

2) Erfaring med å jobbe i en rådgivende, kundefokusert rolle. Som growth consultant vil du støtte våre kunders utvikling, og du vil bruke mye tid i nært samarbeid med selskapet slik at du blir godt kjent med deres behov og produkt eller løsning. Vi ønsker å tilby våre kunder en førsteklasses konsulentopplevelse, og dette er din sjanse til å vise dine konsulentferdigheter i aksjon.

Vi tror ikke på prosesser som er satt i stein, og er store talsmenn for en selvbestemt måte å jobbe på – og vi håper at du har den samme mentaliteten. Vi tror på å gi mennesker ansvar, vi tror på konstant læring, og vi tror på deg.

left-image

Hva vi tilbyr

Vårt oppdrag er å gjøre arbeidslivet bedre for arbeidsgivere og arbeidstakere, og det gjelder selvfølgelig våre egne ansatte også! Vi ønsker at du skal utvikle deg og få mest mulig ut av den tiden du jobber hos oss i Talented. For å få til dette vil du få utvikle din kompetanse og dine ferdigheter, få erfaring og kunnskap fra skjæringspunktet mellom IT-virksomhet og talentledelse, møte nye mennesker og utvide ditt profesjonelle nettverk som growth consultant.

Vi har et stort fokus på fleksibilitet, balanse mellom arbeidsliv og familieliv og vet hvor stor betydning et godt arbeidsmiljø har. Vi kan tilby deg en spennende arbeidshverdag i et selskap som er i en særlig spennende vekstfase. Vi har nylig slått oss sammen med vårt tidligere søsterselskap i Finland og er nå del av den nordiske software development-gruppen Witted, hvor vi samlet hjelper utviklere med alle de forskjellige fasene i deres karriere. Dette byr på store utviklingsmuligheter, både på et personlig plan og som selskap. Her vil læringskurven være bratt og du får ha stor innflytelse på hvordan du løser arbeidsoppgavene. Vi holder også til i Norges kuleste teknologibygg, nemlig Rebel. Her får vi de diggeste lunsjene, tilgang til egen bar i kjelleren, og med et knippe kule folk har du alt tilrettelagt for å trives på jobben. 

Vi tilbyr deg et støttende og jordnært fellesskap av andre rådgivere og talentfulle mennesker. Vi jobber i våre kundeprosjekter uavhengig eller som et team, og deler aktivt gode erfaringer, tips og markedsinnsikt med hverandre.

Hvordan søke?

Send gjerne din søknad til careers@talented.no, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

right-image

Har du spørsmål?