Jobbe hos Talented
Vi er alltid på utkikk etter fantastiske mennesker. Se de åpne stillingene nedenfor. Hvis vi ikke søker din kompetanse akkurat nå kan du sende oss en åpen søknad!

Ledige stillinger hos oss

Growth Consultant

Vi leter kontinuerlig etter vekstkonsulenter. I denne rollen vil du hjelpe våre kunder med å vokse og utvikle virksomheten. Dine daglige oppgaver kan omfatte f.eks. aktiviteter knyttet til talentinnhenting, samt utvikling av prosesser for talentadministrasjon og employer brand.
Les mer

Senior Talent Agent

Som Senior Talent Agent hos oss har du ansvar for konsulentleveranser til våre kunder. Du vil være deres go-to person for rådgivning og viktige beslutninger. Rollen innebærer stort ansvar og en spennende hverdag med mange ulike arbeidsoppgaver.
Les mer ›

Operativ leder

Vi er et selskap i vekst og ser etter en person med bakgrunn i IT-rekruttering, som gjerne har gått gradene til team lead eller hatt medarbeideransvar. I tillegg bør du ha god strategisk forståelse og en sterk gjennomføringsevne for å lykkes med våre videre satsninger
Les mer

Hva er Talented

Talented er et talentbyrå for IT-profesjonelle. Vi representerer og hjelper erfarne software-utviklere og designere med alt som er relatert til deres karriere. På samme måte som det er agenter for Hollywood-skuespillere, er det nå agenter for IT-profesjonelle. Vi jobber med rundt 150 partnere (og økende) som representerer de mest prestisjefylte selskapene innen deres forretningsområde.

Hva slags arbeid er det Talented tilbyr?

Våre ideer for et bedre arbeidsliv gjelder ikke bare kundene: Hos Talented kan du forme jobben din til det du ønsker den skal være.

Hos Talented vil du hjelpe Talenter med å finne passende jobber og støtte partnerbedriftene våre med å finne ekspertene de trenger. Hvis du vil, kan du også engasjere deg i å skape mer utviklervennlige kulturer innenfor organisasjoner. Som konsulent ville du løst rekrutteringsutfordringer og bygget lykkeligere arbeidsplasser for utviklere.