Ruby on Rails spesialist hos Make AS
Ruby on Rails SaaS Javascript (jQuery)
{}
left-image

Make er et norsk firma som spesialiserer seg på levering av nyhetsbrev og SMS til det norske markedet. Make har ca. 1000 kunder og vokser hver dag. Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å ha 100% fokus på Norske bedrifter. Make lagrer all data i Norge og legger listen høyt når det kommer til kundesupport.

Sentralt i kjerneverdiene våre er ønsket om å levere et brukervennlig verktøy som ikke krever spesiell kompetanse for å få et vellykket sluttprodukt. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer og videreutvikling av vår tjenester. I den forbindelse ser vi nå etter flinke folk med kompetanse i og som brenner for Ruby on Rails!

Din arbeidshverdag

Ansvarsområde vil dekke videreutvikling av nye funksjoner, optimalisering og bug fix. I Make er det kort vei fra Idé til implementering og din mening vil være viktig i prosessen. Du vil også introduseres for vårt hosting-miljø der vi benytter Kubernetes, for der å kunne bidra med monitorering og optimalisering ved behov. 

Du vil jobbe i et lite team der du vil ha stor påvirkningskraft og en fleksibel arbeidssituasjon. Det vil være mulighet for å jobbe fra andre lokasjoner, men med base på vårt kontor i Oslo, Nydalen.  

Interessert?

Søk ved å bli med i Talented 👇

Hvem er du?

En avgjørende faktor er at du er lidenskapelig interessert i webutvikling. At du jobber med prosjekter på fritiden og ikke er redd for å prøve og feile. Vi er ikke først og fremst opptatt av utdannelse, men ser heller på de prosjektene du er mest stolt av. Det er her vi tror at engasjementet og lidenskapen din ligger. 

 

Kompetanse

  • Ruby, Ruby on Rails, Sinatra, Kubernetes
  • HTML 5, CSS 3, Javascript (jQuery)
  • TDD/BDD
  • SaaS erfaring