Ledig stilling Itera
Data Scientists Data Engineers
{}

 

Stilling: Data scientist – Konsulent
Lokasjon: Oslo

Vil du bygge en datadreven fremtid med oss?

Itera skaper bærekraftig digital forretning for innovative virksomheter i data-intensive markedssegmenter. Konsernet leverer løsninger og tjenester i tverrfaglige team innen teknologi, strategisk rådgivning og design, og jobber i en hybrid leveransemodell, med distribuerte team på tvers av landegrenser. Itera er de siste fem årene kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter.

I Itera deler vi forpliktelsen om å utgjøre en positiv forskjell. Gjennom vår ekspertise innen forretningsrådgivning, design og teknologi hjelper vi selskaper på tvers av bransjer med å transformere sin virksomhet og realisere sine ambisjoner for en bærekraftig digital fremtid. Det er her du vil utgjøre en forskjell!

Vi har store ambisjoner for tiden fremover og leter nå etter deg som vil løfte og utfordre oss på reisen. Vil du være med å unleash the power of data? Det er hva vi gjør i Data & Analytics, og vi gjør dette gjennom teknologi som dekker hele syklusen fra innhenting av data til analyse og innsikt. Vi har tro på at virksomheter må bli mer data-drevet for å ta bedre beslutninger raskere og at utnyttelsen av data er avgjørende for konkurransekraften. Vi ser det som vår oppgave å hjelpe virksomheter med å bli mer data-drevet ved bruk av teknologi for å tilgjengeliggjøre data, integrere data og bruk av maskinlæring og visualisering for å skape forretningsverdi.

Vi ser etter deg som:

 • Mener at små og komplekse problemer løses med bruk av data
 • Som mister begrep om tid og sted når du utvikler Python-kode eller maskinlæringsmodeller
 • Som synes at teknologier som Cognite Data Fusion, DataBricks, Kafka, Spark eller Hadoop er spennende
 • Brenner etter å utvikle deg selv i rollen som enten Data Engineer eller Data Scientist
 • Vil gjøre en forskjell i et strategisk satsningsområde

Hva kan du forvente hos oss?

 • Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap
 • Vi er store nok til å være solide, men ikke så store at du blir en i mengden
 • Vi setter tverrfaglighet høyt og hos oss vil du få kollegaer med høy kompetanse og sterk integritet som hele tiden ønsker å lære mer og vi investerer i din videre faglige utvikling og vekst
 • Vi har flotte kontorlokaler i Oslo, men lokasjon er vi ikke så opptatt av da vi det siste året har lært at vi jobber godt sammen uavhengig av hvor vi er
 • I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi har et gjennomgående fokus på mangfold og inkludering, og oppfordrer derfor alle kandidater til å søke.
 • Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger og aksjeprogram for ansatte og en rettferdig bonusordning.

Er du interessert?

Søk ved å bli med i Talented 👇