Utvikler, du kan slutte å kysse frosker
Det sies at man må kysse mange frosker før man finner drømmeprinsen, eller i vårt tilfelle drømmejobben. Som senior utvikler trenger du ikke det. Talented hjelper utviklere med å finne jobber som passer deres behov og mål best. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss dine krav, så kysser vi froskene for deg.
Finn din drømmejobb

Lykkelig alle
dine dager

Ikke alle jobber er et eventyr. Vi hjelper deg med å se forbi den blendende sjarmen og spare tid og energi ved å gi deg objektiv informasjon om arbeidsgiveres kultur, rekrutteringsprosesser og lønnsnivå. Når du har den informasjonen kan du ta de rette karrierevalgene for deg.

Slik fungerer det

1
Ta kontakt

Det eneste du trenger å gjøre for å lære mer om dine karrieremuligheter er å ta kontakt med oss. Selv om du trives i din nåværende jobb skader det ikke å se hva som finnes der ute.

2
Bli kjent

Vi er nysgjerrige på å lære mer om deg: Hva ønsker du å gjøre neste? Hvilke teknologier klør det i fingrene etter å få jobbe med? Hvordan ser din drømmejobb ut?

3
Finn den perfekte match

Vi går gjennom våre 150+ håndplukkede jobbmuligheter – både både offentlige og private – og gi deg innsikt i alle alternativer som passer deg og dine karrieremål.

Om noen av dem er interessante for deg så setter vi deg i kontakt med selskapet og støtter deg hele veien, fra intervjuprosessen til signert kontrakt.

right-image