Glem den tradisjonelle jobbsøkingen.
Som utvikler er jobbmulighetene uendelige, men det er ikke nødvendigvis lett å finne den rette jobben. Du skal bli kjent med nye arbeidsgivere, gå på intervjuer og ta valg som vil påvirke din fremtidige karriere. La oss hjelpe deg med dette!
Søk om å få din egen Agent

Vi er her for deg

Vi i Talented er din personlige agent i jakten på jobbene som passer dine mål og ønsker. Våre agenter vil hjelpe deg med å finne de rette jobbene for deg, gjøre deg klar for jobbintervjuer og lønnsforhandlinger og støtte deg i kontraktsspørsmål slik at du har alle verktøyene du trenger for å lande drømmejobben.

Slik fungerer det:

1
Ta kontakt

Ønsker du å høre mer om dine jobbmuligheter? Selv om du er fornøyd i din nåværende jobb, skader det ikke å se hvilke muligheter du har. Eller hva?

2
La oss bli kjent med hverandre

Vi er nysgjerrig på deg. Hva er dine mål? Hvilke teknologier klør du etter å jobbe med? Hvordan vil du beskrive din drømmearbeidsgiver eller -arbeidsplass?

3
Len deg tilbake

Vi vil se gjennom våre 150+ håndplukkede samarbeidspartneres lokale og internasjonale jobbmuligheter og fortelle deg om de som passer dine behov og mål. Hvis noen av dem fanger din interesse, vil vi ta kontakt med selskapet og støtte deg hele veien, fra intervjuprosess til signert kontrakt.

4
La oss diskutere fremtiden

Hvis en ny jobb ikke interesserer deg akkurat nå, vil vi likevel gjerne være din støttespiller i å kartlegge din karrierevei slik at du når dine mål. Vi gi deg tips om hvilke ferdigheter du bør tilegne deg for å være rustet for fremtidens arbeidsmarked.

Drømmejobben venter.

Du trenger bare å gi oss dine kriterier. Våre agenter vil ta seg av resten. Søk om din personlige agent i dag og ta den raskeste veien til jobben du drømmer om!

Selvstendig IT-konsulent?

Witted hjelper selvstendige IT-konsulenter med å finne prosjektene som samsvarer med deres ferdigheter og preferanser, helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle hva du ser etter i ditt neste prosjekt.

Enten du allerede er en selvstendig IT-konsulent og ser etter ditt neste prosjekt, eller er klar til å ta steget og starte for deg selv, vil Witted hjelpe deg med å lykkes i hvert steg på veien!

FAQ

Hvordan får jeg en Agent?

Hvis du vil skaffe deg din egen agent, er det bare å ta kontakt ved å fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden. Vi har en lang merittliste når det kommer til å hjelpe mid-senior utviklere og techies, men utviklere, designere og andre teknologer på alle nivåer velkomne til å bli en del av vårt Community.

Må jeg forplikte meg til noe?

Du forplikter deg ikke til noe ved å bli en del av vårt community eller ved å få deg en Agent. Du kan når som helst stoppe prosessen, det er bare flott hvis du får deg en jobb på egenhånd! Det viktigste for oss er at du når dine mål og ambisjoner for karrieren din, og at du liker deg på jobb. Du er alltid velkommen tilbake.

Min nåværende arbeidsgiver er deres partner...

Vi er veldig strenge med hensyn til personvernet til talentene våre. Å bytte jobb er en enormt personlig handling, og vi forstår at det er viktig å trå forsiktig. Du trenger derfor ikke å være bekymret, da partnerne våre ikke kan se hvem som er i dialog med oss i Talented.