Glem det tradisjonelle jobbsøket.
Som utvikler kan du ganske enkelt velge hvem du vil jobbe for, men jobbjakten kan fortsatt være tidkrevende arbeid. Intervjuer kan være nervepirrende, det er vanskelig å finne ut hvilket selskap som er riktig for akkurat deg, og du kan være usikker på karriereveien. Kan vi hjelpe?

Vi i Talented fungerer som din personlige agent i jobbjakten. Våre agenter søker etter de arbeidsmulighetene som passer dine behov og mål. De vil også gjøre deg klar for jobbintervjuer og lønnsforhandlinger, og støtte deg i kontraktsspørsmål, slik at du har alle verktøyene du trenger for å få drømmejobben. Våre tjenester er gratis.
Søk om din egen Agent

Slik virker det:

1
Ta kontakt

Kan du ikke vente med å høre mer om dine muligheter? Selv om du er fornøyd i din nåværende jobb, skader det ingen om du finner ut mer.

2
La oss bli kjent med hverandre

Vi er nysgjerrig på deg. Hva har du lyst til å gjøre når du blir voksen? Hvilke teknologier klør du etter å arbeide med? Hva er bakgrunnen din?

3
Slapp av

Vi vil se gjennom våre 150+ håndplukkede partneres innenlandske og internasjonale arbeidsmuligheter og fortelle deg om eventuelle alternativer som passer dine behov og mål. Hvis noen av dem fanger blikket, vil vi ta kontakt med selskapets beslutningstakere og støtte deg hele veien, fra intervjuprosessen til en signert kontrakt.

4
La oss ta en prat

Hvis utsiktene til en ny jobb ikke interesserer deg akkurat nå, vil vi gjerne være din følgesvenn når du skal finne ut hva slags veier du skal ta for å nå de målene du har i tankene. Vi kan også gi tips om hva slags ferdigheter du bør tilegne deg for fremtiden.

FAQ

Hvordan får jeg en Agent?

Hvis du vil skaffe deg din egen agent, er det bare å ta kontakt ved å fylle ut kontaktskjemaet nederst på nettsiden. Vi er i stand til å hjelpe mid-senior techies med en bevist track record best. Imidlertid er utviklere, designere og andre teknologer på alle nivåer velkomne til å bli en del av vårt Community.

Må jeg forplikte meg til noe?

Du forplikter deg ikke til noe ved å bli en del av vårt community eller ved å få deg en Agent. Du kan når som helst stoppe prosessen, det er bare flott hvis du får deg en jobb på egenhånd! Det viktigste for oss er at du når dine mål og ambisjoner for karrieren din, og at du liker deg på jobb. Du er alltid velkommen tilbake.

Min nåværende arbeidsgiver er deres partner...

Vi er veldig strenge med hensyn til personvernet til talentene våre. Å bytte jobb er en enormt personlig transformasjon, og vi forstår følsomheten i saken. Så vær ikke bekymret, partnerne våre kan ikke se hvem som utforsker arbeidsmulighetene sine gjennom Talented.
Se alle

Drømmejobben venter.

Du trenger bare å fortelle hvordan det ville være. Våre agenter vil ta seg av resten. Søk om agent og ta ekspressfilen til jobben du vil elske!

Spørsmål?

Erlend Stokke
Talent Agent