Glem det tradisjonelle jobbsøket.
Som utvikler kan du ganske enkelt velge hvem du vil jobbe for, men jobbjakten kan fortsatt være tidkrevende arbeid. Intervjuer kan være nervepirrende, det er vanskelig å finne ut hvilket selskap som er riktig for akkurat deg, og du kan være usikker på karriereveien. Kan vi hjelpe?
Søk om din egen Agent

Til din tjeneste

Vi i Talented fungerer som din personlige agent i jakten på jobbmuligheter som passer dine mål og behov. Våre agenter vil også gjøre deg klar for jobbintervjuer, lønnsforhandlinger og støtte deg i kontraktsspørsmål slik at du har alle verktøyene du trenger for å kapre drømmejobben. Våre tjenester er gratis.

Slik virker det:

1
Ta kontakt

Lyst til å høre mer om dine jobbmuligheter? Selv om du er fornøyd i din nåværende jobb, så skader det ikke å finne ut hvilke muligheter du har.

2
La oss bli kjent med hverandre

Vi er nysgjerrig på deg. Hva er dine mål? Hvilke teknologier klør du etter å jobbe med? Hva er bakgrunnen din?

3
Slapp av

Vi vil se gjennom våre 150+ håndplukkede partneres lokale og internasjonale jobbmuligheter og fortelle deg om eventuelle alternativer som passer dine behov og mål. Hvis noen av dem fanger din interesse, vil vi ta kontakt med selskapets beslutningstakere og støtte deg hele veien, fra intervjuprosess til signert kontrakt.

4
La oss ta en prat

Hvis ny jobbmuligheter ikke interesserer deg akkurat nå, vil vi gjerne være din følgesvenn når du skal finne ut hvilken vei du skal ta for å nå de målene dine. Vi kan også gi deg tips om hva slags ferdigheter du bør tilegne deg for å være rustet for fremtidens arbeidsmarked.

Drømmejobben venter.

Du trenger bare å gi oss dine kriterier. Våre agenter vil ta seg av resten. Søk om din personlige agent i dag og ta den raskeste veien til jobben du drømmer om!

Selvstendig IT-konsulent?

Witted hjelper selvstendige IT-konsulenter med å finne prosjektene som samsvarer med deres ferdigheter og preferanser, helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle hva du ser etter i ditt neste prosjekt.

Enten du allerede er en selvstendig IT-konsulent og ser etter ditt neste prosjekt, eller er klar til å ta steget og starte for deg selv, vil Witted hjelpe deg med å lykkes i hvert steg på veien!

FAQ

Hvordan får jeg en Agent?

Hvis du vil skaffe deg din egen agent, er det bare å ta kontakt ved å fylle ut kontaktskjemaet nederst på nettsiden. Vi er i stand til å hjelpe mid-senior techies med en bevist track record best. Imidlertid er utviklere, designere og andre teknologer på alle nivåer velkomne til å bli en del av vårt Community.

Må jeg forplikte meg til noe?

Du forplikter deg ikke til noe ved å bli en del av vårt community eller ved å få deg en Agent. Du kan når som helst stoppe prosessen, det er bare flott hvis du får deg en jobb på egenhånd! Det viktigste for oss er at du når dine mål og ambisjoner for karrieren din, og at du liker deg på jobb. Du er alltid velkommen tilbake.

Min nåværende arbeidsgiver er deres partner...

Vi er veldig strenge med hensyn til personvernet til talentene våre. Å bytte jobb er en enormt personlig transformasjon, og vi forstår følsomheten i saken. Så vær ikke bekymret, partnerne våre kan ikke se hvem som utforsker arbeidsmulighetene sine gjennom Talented.