Som Growth Consultant hos Talented får du bygge morgendagens IT selskaper. Være med på laget?

 

 

Talented setter utvikleren i sentrum og skal være den foretrukne partner for rekruttering av IT- og digitale roller i næringen.

Som vekstkonsulent i Talented vil du være tett på et marked i konstant vekst, bygge videre på tilliten vi allerede har blant utviklere, og påvirke morgendagens bransje.

left-image

Talented styrker kompetansemiljøet

Vi er på en bølge som har ført oss fra en startup til en scaleup. Med bred erfaring og spisset kompetanse tar vi nå steget videre. Vi skal skape en enda sterkere kobling mellom rekruttering og digitale miljøer. Dette krever tillit og gjensidig forståelse av både bransje og mennesker. Vi skal være en brobygger og kunnskapsrik sparringspartner.

Gjennom den nye satsningen kan våre vekstkonsulenter se frem til en ny arbeidsmodell med fleksibilitet som et sentralt stikkord – både når det kommer til arbeidstid og sted. Talented skal bli Nordens råeste miljø innen IT-rekruttering.

Bli med å forme neste generasjons software-bransje

Talented vet hva en god IT-rekrutterer er verdt. Som en del av teamet vil du få kompetansen du trenger for å utvikle deg videre, kunder som vil løfte deg, og en arbeidsmodell med fokus på fleksibilitet og konkurransedyktige betingelser.

Det er en forbedring av bransjen som helhet som står i sentrum av Talenteds nye satsning på Growth Consulting som tjeneste, og COO i Talented Norge, Erlend Stokke er tydelig på at dette vil komme IT-rekruttererne til gode.

«Vi skal bygge det kompetansemiljøet IT-bransjen trenger, og med denne satsningen fører vi IT-rekruttererne frem i lyset. Vi skal gi bransjen et etterlengtet løft, og ansetter nå rekrutterere med seniorkompetanse, som brenner for utvikling og teknologi, og kanskje noe erfaring med employer branding eller rekruttering i bransjen tidligere.»

right-image

En arbeidsplass for framtiden

left-image

Å være vekstkonsulent i Talented handler ikke om å jage utviklere, men bygge videre på en gjensidig tillit som allerede finnes i bransjen. Sammen skal vi styrke IT-miljøer hos kunder, som igjen blir attraktive arbeidsplasser for utviklerne.

Talented er en del av Witted, et nordisk software development selskap med hovedkontor i Finland og kontorer i København og Stockholm. Talented Norge holder til i nye, flotte lokaler på Rebel, Oslos nye storstue for IT kompetanse.

Vi tror vår nye vekstkonsulent:

 • Brenner for tech og innovasjon
 • Har minimum 1 års relevant erfaring fra rekrutteringsbransjen innen Tech/Software
 • Har erfaring med Employer Branding, prosjektledelse eller som konsulent
 • Er nysgjerrig, fleksibel og ambisiøs
 • Er en framtidsrettet teamplayer som har lyst til å bygge morgendagens rekrutteringsbransje innen IT
right-image
left-image

Vekstkonsulententer hos Talented kan forvente:

 • En sterk/gunstig lønnsmodell
 • En spennende kundeportefølje
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for remote work
 • Å bli involvert i utvikling av arbeidsprosesser og selskapers vekststrategi
 • Ta del i utvikling av et unikt kompetansemiljø
 • Kanskje Oslos beste lunsj

Er du klar for en prat med oss?

Isabel Haugeland
Talent Agent, Team Lead recruitment
Erlend Stokke
Talent Agent, COO