Løsninger for talentanskaffelse
Å rekruttere ledere og fagfolk innen IT er en krevende jobb. Enten du har behov for å fylle en spesifikk rolle eller har kontinuerlige behov gjør vi rekrutteringsprosessen enkel. Velg mellom individuelle rekrutteringsoppdrag, lederrekruttering eller overlat en valgt del eller hele rekrutteringsprosessen til en av våre rekrutteringskonsulenter.
Ta kontakt

Executive search

En enkel og effektiv måte å rekruttere IT-ledere på. Vi søker og introduserer deg for forhåndsvaliderte kandidater som matcher dine behov og som er interessert i din organisasjon. 

Vår markedsavdeling kan bistå med produksjon av profesjonelle og tilpassede annonser. Vi gjør skreddersydd annonsering rettet mot definerte målgrupper slik at vi effektivt kommer i kontakt med de riktige kandidatene.

 • Spesifikke behov
 • Rekruttering på C-nivå (CTO, CDO)
 • IT-lederrekruttering
 • Headhunting

 

Present if (individuelle rekrutteringer)

Har du behov for å fylle andre IT-roller tilbyr vi også en «present if»-løsning ved individuelle rekrutteringsbehov.

Vi er til daglig i kontakt med et stort antall kandidater gjennom våre rekrutteringsoppdrag for våre kunder. Vi har også et nettverk av over 5000 IT-talenter som er åpne for nye mulighter. Fortell oss hvilken profil du søker, så presenterer vi din stilling for kandidater som passer beskrivelsen. Dette er en passiv rekrutteringstjeneste uten aktivt søk som tar utgangspunkt i en «no cure, no pay»-modell.

Growth Consulting

Våre strategiske rekrutteringskonsulenter (Growth Consultants) er en fleksibel måte å rekruttere tekniske og kreative roller på, samt forbedre og effektivisere rekrutteringsprosessene i organisasjonen. Enten du trenger ekstra ressurser for å gjennomføre rekrutteringsprosesser eller trenger veiledning for å gjøre prosessene mer effektive, hjelper vi deg. Våre rekrutteringskonsulenter tar ansvar for en utvalgt del eller hele rekrutteringsprosessen.

Talenteds Growth Consultants jobber tett med våre kunder og tar del i deres team for å nå de målene som er satt. Fokuset kan både være å utvikle eksisterende rekrutteringsaktiviteter og å finne de beste kandidatene. Våre konsulenter har bred erfaring opparbeidet gjennom flerfoldige prosjekter for kunder i ulike bransjer.

 • Kontinuerlige behov
 • Sourcing, headhunting, screening
 • Tekniske vurderinger og intervjuer, testing
 • Utvikle rekrutteringsprosesser og kandidatopplevelser
 • Internasjonale rekrutteringer
 • Rekrutteringsstrategier
 • Employer branding
 • Markedsføring

Slik fungerer det

1
Ta kontakt

Enten du har et krystallklart mål eller fortsatt er usikker på hva som er ditt neste steg med tanke på rekruttering, vil vi høre fra deg.

2
La oss bli kjent

Vi gleder oss til å bli kjent med din virksomhet, kultur og dine rekrutterinsgbeov. Først etter å ha gjort oss kjent med din virksomhet og dine behov, kan vi foreslå den beste fremgangsmåten: executive, present if eller vår growth consulting tjeneste. 

3
Pris og avtale

For våre executive-oppdrag betaler kunden et oppstartshonorar, som trekkes fra suksesshonoraret. For våre growth consultant tjenester faktureres det månedlig basert på oppdragets lengde, vanskelighetsgrad og omfang.

4
La oss sette i gang!

Har du spørsmål?

Jon Amund Fosstuen Vikan
Sales