Executive Recruitment
Tar organisasjonen over et nytt forretningsområde eller utvikler sin digitale kompetanse? Talented Executive Recruitment hjelper deg med å finne de digitale lederne du trenger smidig, det være seg CTO, CDO eller Lead Developer.
Fortell oss om dine behov

Hvordan vi kan hjelpe

Skalere opp en startup?

Har du grunnlagt en startup med en spesifikk tech stack og fortsatt har noe rullebane igjen, og nå er det på tide å gjøre opp? Rollen som skal søkes kan være en praktisk CTO, som vil delta i både det praktiske arbeidet og tilpasse tekniske løsninger i samarbeid med grunnleggerne.

La oss starte søket?
Tar du over et nytt forretningsområde?

Nytt kan være både spennende og skremmende. En folk- og prosjektledelse profesjonell med dyp forståelse av programvareutvikling kan være akkurat det som trengs for å lede dere inn i det nye vellykket.

Ta kontakt
Utvikle den digitale kompetansen?

Opererer din organisasjon i tradisjonell industri, og du investerer nå i IoT og digitale evner for å utvide virksomheten din? Personen som trengs er en digital bedriftsleder som er vant til å jobbe i grensesnittet for analoge og digitale virksomheter, og kan prøve en kostnadseffektiv investering i en ny hverdag.

Skal vi gå sammen?

Ta kontakt!

Svein Sørensen
CEO