Employer brand rådgivning
Et hvert selskap har en merkevare, enten den er bygd aktivt eller passivt. Ikke overlatt oppfattelsen av din merkevare til tilfeldigheter – Talented hjelper selskaper med å utnytte deres verdi som arbeidsgiver til å tiltrekke og beholde de de beste IT-talentene. Vi støtter bedriftens organiske vekst ved å utvikle opplevelsen av arbeidsplassen og selskapets employer brand, med bærekraftige løsninger.
Ta kontakt

Løs utfordringer med employer branding

Den økende digitaliseringen gjør at konkurransen om de beste IT-talentene blir stadig tøffere. For å tiltrekke og beholde talenter trenger du som arbeidsgiver et sterkt employer brand. 

Employer branding skal påvirke hvordan nåværende og potensielle ansatte oppfatter din bedrift som arbeidsgiver og hvordan bedriften promoteres til potensielle ansatte. Dette er en kompleks funksjon som involverer både opplevelsesmessige og kommunikative elementer, basert på et resultat av ledelsens strategiske beslutninger, rekrutteringsaktiviteter, ansatte og kommunikasjonsarbeid. Talented løser dine utfordringer med employer branding.

Ukjent arbeidsgiver 

Dersom målgruppen, i dette tilfellet IT-talenter, ikke ser på din bedrift som en digital arbeidsgiver, eksisterer ikke bedriften for de potensielle ansatte. Vi hjelper deg å nå din målgruppe i de riktige kanalene med rett budskap effektivt gjennom nøye utformet markedsføring og kommunikasjon for å styrke ditt employer brand.

 • Karriereside 
 • Innholdsproduksjon
 • Kampanjer

Les mer om kostnadene ved å være en ukjent arbeidsgiver og hvordan et sterkt employer brand kan effektivisere rekrutteringen til din bedrift. Last ned guiden ved å legge igjen din e-postadresse.

Svak differensiering og tilbud

Stadig flere ansatte velger arbeidsgiver ut fra individuelle behov, livssituasjon og interesser. Jo bedre bedrifter kan skille seg fra konkurrentene, definere hva slags ansatte de ser etter og hva de kan tilby dem, jo bedre kan de tiltrekke seg de riktige talentene. Vi hjelper deg med å tilpasse både kultur- og frynsegoder slik at du kan svare på målgruppens spesifikke behov.

 • Kartlegge nåsituasjonen
 • Personas
 • Pull faktorer
 • Konkurrentundersøkelse

Hvis en arbeidsgiver ikke kan skille seg ut fra konkurrentene, hva skjer med rekrutteringen? Hva med nøye definerte verdiforslag (employer value propositions), hvordan kan dette bidra til å differensiere arbeidsgiveren? Legg igjen din e-post for å laste ned vår guide som besvarer disse spørsmålene.

Erstatningsrekrutteringer

Hvis nye rekrutteringer bare øker teamet midlertidig, vil investering i ansattes opplevelse og tilfredshet gi bedre resultater enn å øke antallet nye rekrutteringer. Talented vil gi deg tredjeparts innsikt i din nåværende situasjon og gi forslag til aktuelle handlinger.

 • Kartlegge eksisterende ansattes opplevelse
 • Måleparametere

Erstatningsrekrutteringer er kostbare. Last ned vår guide om hvordan du kan beholde ansatte i selskapet gjennom å forbedre de ansattes opplevelser.

Negativt arbeidsgiver image

Hvis potensielle kandidater har et negativt inntrykk av ditt selskap som arbeidsgiver vil du ha store problemer med å rekruttere effektivt. Vi hjelper deg med å gjenoppbygge ditt employer brand ved å utnytte positive kommunikasjonsengler som jobber til din fordel og forbedrer de ansattes opplevelser av ditt selskap som arbeidsgiver.

 • Kartlegging av nåsituasjonen
 • Kartlegge talentreisen
 • Ansattopplevelse

Les mer om kostnadene og utfordringene ved å ha et skadet employer brand og hvordan et sterkt og attraktivts employer brand tiltrekker seg de beste IT-profesjonelle med minimal innsats og kostnad.

Hvordan rådgivningen fungerer

Bli kjent med deg

For å komme på samme side, kickstarter vi samarbeidet med en vurdering av din organisasjons nåværende situasjon og fremtidige ambisjoner.

Kjøreplan

Når vi vet hvor bedriften din står og hvor dere ønsker å gå, kan vi sette mål og velge de riktige verktøyene for å nå dem.

Pris & kontrakt

Etter å at vi har blitt enige om pris og signert kontrakt, er vår konsulent klar til å ta del i teamet deres! Konsulentprisen er timebasert og avhenger av prosjektets lengde, vanskelighetsgrad og omfang.

Har du spørsmål?

Isabel Haugeland
Team Lead Recruitment
Jon Amund Fosstuen Vikan
Senior Sales Executive