Så du kan fokusere på det du gjør best
Hvorfor kaste bort verdifulle timer på utkikk etter prosjekter når du like gjerne kan fakturere timer? Våre Agenter finner de beste prosjektene for deg. Hvis du er i ferd med å dypdykke inn i selvstendige konsulenters verden, gir vi deg utstyret du trenger.
Søk om din egen Agent

Fokusér på arbeidet, ikke å finne arbeid

Å jobbe som selvstendig konsulent gir mange ekstra fordeler, men å gå gjennom kontrakter eller lete etter ditt neste prosjekt på toppen av fulle arbeidsdager, kan gi hvem som helst hodepine. I slike situasjoner er hjelp utenfra velkommen.

Talented Agenter hjelper deg når

 • du ønsker et smidig skifte fra å være ansatt til å bli entreprenør
 • du ser etter ditt neste prosjekt
 • du trenger hjelp med kontrakter og juridiske spørsmål
 • du ønsker å sette bort alt annet arbeid enn å gjennomføre selve jobben

Og som et søtt, søtt kirsebær på toppen av kakestykket, har du vårt Community av nesten 3000 software-folk (1000+ aktive konsulenter) bak deg. Vi er ganske sikre på at uansett hvilke spørsmål du måtte ha, er der noen i nettverket som er i stand til å hjelpe.

Våre tjenester koster deg ikke én krone.

For hvem?

En aktiv konsulent

Få rom til å konsentrere seg om produktivt arbeid. Vi finner det neste prosjektet for deg.
Prosjekter

Konsulent som starter opp

Tenker du på å bli selvstendig konsulent? Vi hopper i det – sammen med deg.

Et lite selskap uten prosjekter

Et team som tvinner tomler? Ikke vær bekymret, vi finner prosjektene for dere.
Les mer

Det virker sånn:

1
Ta kontakt

Enten du allerede er en fremragende frilanser eller bare tenker på å bli en – vi har både verktøyene og entusiasmen som hjelper deg alle stegene på veien.

2
La oss bli kjent med hverandre

Vi vil svært gjerne høre mer om hvem du er, hvor du kommer fra og hva du liker å gjøre. Gir du oss noen få detaljer (som dine foretrukne arbeidsfelt, teknologier, lengde på prosjekter og arbeidssted), er vi i stand til å finne prosjektene som passer deg best.

3
Bare vent

Vi kikker omkring og ser hva som eksisterer der ute. I mellomtiden kan du bare lene deg tilbake; Vi finner og presenterer deg for prosjektene som matcher dine kriterier og egenskaper.

4
Velg et prosjekt

Når et bestemt prosjekt vekker interessen din, setter vi deg i kontakt med kunden. Vi hjelper også med å forberede deg til møter og besvarer alle juridiske eller kontraktuelle spørsmål som du måtte ha.

5
Sett din pris

Du bestemmer din timepris og fakturerer oss på slutten av hver måned. Du trenger ikke tenke på å fakturere kunden selv.

6
La oss ta en prat

Om du ønsker å diskutere entreprenørskap eller våre tjenester, er vi her for deg. Nysgjerrighet er alene en strålende unnskyldning for å si hei til oss.

Bli en del av vårt community på Slack
Du er hjertelig velkommen til Talented Community selv når du ikke leter etter nye prosjekter, eller det ikke er aktuelt for deg å bli entreprenør akkurat nå. Våre tjenester går ingen vei, vi er alltid en telefonsamtale eller Slack-melding unna.
Bli en del av nettverket

Talented ❤️ Konsulenter

 • Støtte på veien til å bli selvstendig konsulent
 • Ingen uønskede pauser mellom prosjekter
 • Det er du som bestemmer din timepris
 • Juridisk støtte i kontrakts- og jusspørsmål
 • Et blikk inn i markedet og dets framtid
 • Et Community av software-folk
 • Eventer og kurser

FAQ

Hvordan får jeg en Agent?

Hvis du vil få mest mulig ut av den outsourcede kundetilgangen hos Talented, trenger du bare å ta kontakt med våre Agenter ved å fylle ut skjema. Vi har best mulighet til å hjelpe mid-senior teknologer med en bevisst merittliste siden kundene våre som oftest ser etter slike Talenter for prosjektene deres. Men, utviklere, designere og andre teknologer på alle nivåer er velkommen til å bli en del av vårt community.

Hvilke typer prosjekter har Talented?

Et typisk prosjekt varer 6 måneder eller mer, på det aktuelle arbeidsstedet og med et omfang på 100 %. Selvfølgelig er det også unntak fra dette.

Timepris og fakturering?

Konsulenter bestemmer selv sin timepris og fakturerer Talented på slutten av måneden. Talented fakturerer kunden. Talented krever ikke provisjoner eller andre mystiske avgifter. For Talentene våre er tjenestene 100 % gratis.
Se alle

Prosjekter du virkelig vil jobbe med

Å jobbe med prosjekter er kulest når selskapet benytter moderne teknologi. Vi har valgt alle våre 140+ partnerselskaper ut fra deres utviklervennlighet. Vi henter inn tilbakemeldinger fra vårt Community for å sikre at dette virkelig stemmer og ikke bare er store ord. 

Vi tror ikke på arbeidsplasser med hierarki og er pro selvstyrt arbeid. Våre partnere, som er helt enig med oss, er små startups, konsulentbyråer og større børsnoterte selskaper. Hvem vil du jobbe med neste gang?

1
Title
Title2

Description

3
4

Description

5
6
Title
Title7

Description

8
9
10
11
12

Spørsmål?

Isaac Gray
Talent Agent