Tech Lead - 360 Logistics
Logistics Fullstack Business Development
{}

Vi bygger fremtidens infrastruktur for netthandel. Vil du være med på skaleringreisen?

Over en million forsendelser i året, feilmargin på 0,1 %, fornøyde kunder og skyhøye ambisjoner – nå trenger 360 Logistics en Tech-Lead for å skalere opp – og ut i verden. 

«Vi ser etter en som både har fullstack-erfaring og forretningsforståelse, en som kan ta og vil få ansvaret for å optimalisere løsningene våre», sier grunder og CEO Gustav Jebsen.

«Sammen med ansvaret får du tillit, ressursene til å gjennomføre – og en morsom og utfordrende arbeidshverdag»

Jebsen startet 360 Logistics sammen med barndomskameraten Bjørn Staavi fordi de så et behov i markedet. Netthandel er et område i enorm vekst og har behov for gode logistikkløsninger framover. 

«Mange mindre butikker stagnerer fordi logistikken tar mye tid og ressurser. Vi tilbyr løsninger som sikrer at kundene våre har et forsprang til konkurrentene sine», forteller Jebsen.

Selskapet ble etablert i 2018, fikk sin første kunde i 2019 og har nylig signert en leiekontrakt på 10 500 kvadratmeter som skal bli Norges mest moderne og funksjonelle fulfillmentsenter. Med seg på eiersiden har selskapet blant annet Fabritius Gruppen, Skyfall, Bakken & Bæck og Ferd.

«Utviklingen vår har hele tiden vært datadrevet», forteller Chief Strategy Officer Trym Aass.

«Vi har enorme mengder data som vi i det daglige kan bruke for å optimalisere driften vår og tilby kundene våre bedre tjenester. Systemene våre snakker sammen til en viss grad, men hver prosess innebærer for mye manuelt arbeid. Derfor trenger vi nå en dyktig Tech Lead!»

Dagens infrastruktur er hovedsakelig basert på standard systemer, med et lagerstyringssystem (WMS) hvor vi har utviklet deler av funksjonaliteten selv. WMSen prater med andre systemer vi har, eksempelvis eManager som er hjernen i Autostore-systemet vårt. Framover vil fokuset blant annet være på å bygge et data backbone som tilgjengeliggjør sentral informasjon i sanntid. 

Hvordan? 

Vel, det vil i stor grad være opp til den nye Tech-Leaden, for her får du ta eierskap til plattformen og virkelig få frihet og ansvar til å utvikle de beste løsningene for fremtiden. 

 

Om rollen: 

  • Vi ser etter en dyktig fagperson som er oppdatert på front-end og back-end teknologier og arkitekturer. 
  • Du bør ha erfaring med å bygge skalerbare tjenester som er optimalisert for ytelse.
  • Du bør ha erfaring med integrasjoner mot eksterne tjenester/API-er.
  • Du bør ha god kjennskap til plattformtjenester og arkitektur.
  • Interesse for interaksjonsdesign og forståelse for gode kundeopplevelser er et stort pluss.
  • Men like viktig er at du er nysgjerrig på teknologi – vi forventer at du vil holde deg oppdatert, og du får rom for faglig utvikling.

Du vil jobbe tett med grunderne og ledergruppen, og må kunne formidle ideene dine og kunnskapen din i en kultur kort vei fra ide til beslutninger! Å jobbe i en raskt voksende scale-up er høyt tempo og mange oppgaver som skal løses. Samtidig har du rom for å forme rollen din – og oppgavene er spennende og faglig utfordrende. 

«Ambisjonene fremover er skyhøye», forteller Jebsen.

 «Vi vil bli størst i Norge, og skal etter hvert ut i verden. Men vi er også opptatt av å skalere lønnsomt. Derfor bygger vi stein for stein og selv om vi opplever sterk vekst er langsiktighet det viktigste. For vår nye tech-lead vil det si spillerom og ressurser, dersom du mener vi trenger å investere i teknologi, eller ansette flere, kan vi det.»

Alt det med arbeidstid og arbeidssted finner vi ut av. Du står helt fritt til å velge det utstyret du trenger av hardware og software. 360 Logistics har lokaler i Oslo, et fantastisk arbeidsmiljø, spennende oppgaver, sosiale samlinger og mye moro på jobb. 

 

Er dette ditt neste steg? Ta kontakt for å høre mer om stillingen. 

Noe du lurer på? Kontakt Svein Sørensen. Fyll ut skjemaet under for å søke👇

Svein Sørensen
CEO, Executive recruitment