no en

Ledig stilling CTO – Feed

19 nov 2020 by mari
Stilling: CTO
Selskap: Feed
Hvor: Oslo

Feed er et digitalt designbyrå med fokus på menneskesentrert design og pragmatiske valg av anvendt teknologi. De ser nå etter en CTO til sitt dyktige team av kreative hoder!

Gjennom å konseptualisere, utvikle og kode nytenkende digitale løsninger hjelper Feed selskaper å se potensiale i eget produkt. I dag kan de vise til spennende kunder som Munchmuseet, Reaktor, Hurtigruten og Øyafestivalen. I 2019 vant de DOGA-Awards for deres interaksjonsdesign og visuell kommunikasjon for elementsofai.no.

Feed et kompetent team på ti stykker bestående av designere og utviklere. Med mange spennende prosjekter trenger de en stødig CTO til å videreutvikle og planlegge selskapets teknologi.

Tech stack avhenger av prosjektet, men innebærer blant annet

– Craft
– React
– Apollo
– Javascript
– MongoDB
– Tailwind
– Node.js
– Mysql
– Graphql
– PHP

Det samme gjelder designverktøy, blant annet

– Figma
– Glyphs
– Indesign
– Photoshop
– Illustrator
– After effects
– Framer

Interessert?

For mer informasjon kontakt mari@talented.no eller søk ved å registrere deg i Talented👇

 


Talented ble grunnlagt i 2016 i Finland som et programvareutvikler miljø som prøver å riste i den globale måten å rekruttere utviklere på. Nettverket har over 2000 utviklere og over 150 partnerselskaper. Talented hjelper sine utviklere med å finne nye jobber, gruble på videre karrierevei, finne prosjekter og bli gründere helt gratis. Bli en del av nettverket!👇