no en

Hvorfor bør du oppdatere din nettside? (2020)

10 Jul 2020 by kristin

Det er hard konkurranse om kundene i dagens digitale verden. Søkemotorer har et mangfold av regler som må følges for at din nettside i det hele tatt dukke opp i søkefeltet. Optimalisering av søkemotorer er direkte avgjørende for om kunder vil komme til deg. 

Først og fremst må en god nettside være strukturert, informativ og oppdatert. Nettsiden er deres ansikt utad og skal representere ditt firma, hva dere står for og hva dere kan tilby. Det er en ekstremt viktig del av pakken for å overleve som bedrift i dag. En ny nettside er derfor en av de beste investeringene du kan gjøre. 

Her er noen av våre beste tips til hvorfor og hvordan du kan oppdatere din nettside, og hva vi kan hjelpe med. 

Oversiktlig og visuelt pen nettside

En pen og oversiktlig nettside kan ha alt å si for om du hanker inn kunden eller om han eller hun går til noen andre. Det er viktig å huske på at hver person er forskjellig, så du må utvikle nettsiden så den er så brukervennlig som mulig for alle besøkende. Enkel tilgang til verdifull informasjon og en pen visuell fremtoning kan være avgjørende i tilfeller hvor kunden er usikker på leverandør og produkt. 

Som bedrift må du følge med på nye bruksmønstre og forandringer i kundereisen, og holde nettsiden oppdatert. Du må sørge for en feilfri brukeropplevelse og en pen visuell identitet på alle enheter – hvis ikke mister du potensielle kunder. Oversiktlighet er viktig for søkemotorer. Uten disse punktene vil ikke søkemotorer engang presentere deg for potensielle kunder. UX/UI designere er eksperter på oppsett og visuell identitet av nettsider og kan hjelpe deg med nettopp dette.

Tilpasningsdyktig nettside

En annen viktig faktor for søkemotorer er at nettsiden må være overførbar til andre plattformer og enheter. Googles resultater og din plassering blir direkte påvirket av hvor brukervennlig nettsiden din er på mobiltelefoner. I dag skjer over 50 prosent av trafikken på internett via smarttelefoner. Dette fører til mer impulsive søk og handlinger som for eksempel kjøp av varer og tjenester. Det er derfor avgjørende at siden din er brukervennlig på mobil. Nettopp dette er frontend utviklere eksperter på. De utvikler nettsiden til optimal overførbarhet og brukervennlighet fra én enhet eller plattform, til en annen. 

Innhold er kongen av internett

Ny nettside bør bety evaluering av innhold. I likhet med tilpasningsdyktighet over flere flater er det avgjørende for søkemotorer at innholdet er korrekt, oppdatert og relevant. For å bli en fullverdig konkurrent i dagens marked er det ekstremt viktig å ha en brukervennlig, oversiktlig nettside med enkel tilgang til informasjon.

Hva kan vi hjelpe med? 

Våre utviklere sprer seg over de aller fleste spesialiseringer innen software- og webutvikling. Vi har gode programmerere med gjennomsnittlig 15 års erfaring som kan hoppe rett inn i et prosjekt. En webutvikler kan være alt fra frontend utviklere som programmerer det du ser, backend utviklere som programmerer det tyngre bakteppet og fullstack utviklere som kan gjennomføre alt på et prosjekt alene. 

Les mer om forskjellene på fagområdene for å finne ut av hvilke kandidater som er rett for deg. 

 

Til sammen har vi over 2000 utviklere med på laget som raskt kan stille opp på nye prosjekter og utvikle nettsider kjapt og effektivt. Ta kontakt eller bli en del av vårt nettverk for mer informasjon om vårt Community av Talenter.