fbpx
no en

Timepris selvstendige konsulenter

22 sep 2023 by Maria Kotaniemi

Det finnes fordeler og ulemper med både ansettelse av nye utviklere og å benytte seg av selvstendige konsulenter. Faste ansatte blir igjen etter prosjekter, skaper langvarig verdi for bedriften og koster mindre enn selvstendige. Selvstendige konsulenter kan hoppe rett inn i prosjektet, og tilbyr en unik sammensetning av kunnskap, kreativitet og innovasjon. Disse utviklerne passer perfekt til prosjekter hvor det trengs høy kompetanse, erfaring og rask gjennomføringsevne. Både rekruttering og bruk av konsulent utviklere lønner seg, men på forskjellige områder. 

Trenger du selvstendige konsulenter til ditt prosjekt? Talented har over 3000 selvstendige utviklere i sitt nettverk. Les mer om hvorfor det lønner seg å benytte selvstendige konsulenter.

Timepris for selvstendige utviklere

Våre Talenter sprer seg over de aller fleste fagdisipliner innen webutvikling. Timeprisen varierer og avhenger av visse faktorer som for eksempel utdanningsnivå, spesialisering, erfaringsnivå og sektor. Som tommelfingerregel er gjennomsnittlig timepris for en selvstendig utvikler cirka 1100 NOK. Gjennomsnittlig timepris for selvstendige utviklere per spesialisering:

Senior frontend utvikler: 1100-1300 NOK
Junior frontend utvikler: 800-1000 NOK
Fullstack utvikler: 1000-1200 NOK
Backend utvikler: 1000-1200 NOK
App-utvikler: 800-1000 NOK
DevOps: 1300-1450 NOK
Tech Lead/Scrum: 1300-1450 NOK

Men, ikke alle prisnivåer er hugget i stein. Vi diskuterer oss frem til korrekt pris i henhold til case og situasjon. Ta kontakt med oss på hei@talented.no for en uforpliktende prat om dine behov. 

Utvikler? Les mer om utvikler lønn.


Talented ble grunnlagt i 2016 i Finland som et programvareutvikler miljø som prøver å riste i den globale måten å rekruttere utviklere på. Nettverket har over 3000 utviklere og over 150 partnerselskaper. Talented hjelper sine utviklere med å finne nye jobber, gruble på videre karrierevei, finne prosjekter og bli gründere helt gratis. Bli en del av nettverket!👇

Innsikt fra softwarebransjen rett i innboksen?

Witted Insights gir deg en månedlig oversikt over IT-konsulentmarkedet i Norden. Meld deg på for å holde deg oppdatert på selskapenes vekst, strategier og aktuelle trender i markedet.

Ved å melde deg på godtar du å motta vårt nyhetsbrev månedlig i henhold til Witted retningslinjer for personvern.