no en

Ledige stillinger for utviklere

06 Apr 2020 by kristin

Her kan du se noen av våre partneres ledige stillinger for utviklere. Les mer om de forskjellige stillingene ved å klikke deg inn på selskapet. Ved å bli med i vårt nettverk får du tilgang til disse og mange flere, ikke minst prosjekter for selvstendige konsulenter.

 

Feed: ledige stillinger for utviklere

Haptiq: ledig stilling for backend software utvikler

Dunderverk: ledig stilling CTO

Creuna: ledige stillinger CTO og utviklere

 

Du trenger ikke søke aktivt etter jobb eller konsulent-prosjekter, nysgjerrighet er nok! Du binder deg ikke til noe ved å søke. 

Hva skjer hvis du bestemmer deg for å søke?

  1. Vi vil motta din søknad/registrering hos oss, og hvis den ser bra ut vil vi invitere deg til et tilbakelent og uformelt videomøte.
  2. Denne videosamtalen vil ha som hensikt å bli bedre kjent med deg, dine karriereambisjoner og preferanser for fremtiden.
  3. Vi vil undersøke jobbmarkedet og introdusere deg for jobbmuligheter som treffer dine ønsker. Er det et spesielt selskap du vil jobbe i vil vi ta kontakt med beslutningstakere der. Dersom du ikke er klar for nye utfordringer helt enda diskuterer vi gjerne selskaper, karrieremuligheter og etterspørselen i markedet med deg. Ved å lære de rette nye tingene vil du holde deg relevant i arbeidsmarkedet.

 

Merk: Disse stillingene er for partnerselskaper Talented jobber med. 

For mer informasjon eller spørsmål om ledige stillinger for utviklere, send en e-post til hei@talented.no, eller bli en del av vårt nettverk!👇


Talented ble grunnlagt i 2016 i Finland som et programvareutvikler miljø som prøver å riste i den globale måten å rekruttere utviklere på. Nettverket har 1900 utviklere og over 150 partnerselskaper. Talented hjelper sine utviklere med å finne nye jobber, gruble på videre karrierevei, finne prosjekter og bli gründere helt gratis.